shashor 0 Napisano Czerwiec 29, 2013 Witam wszstkich Ducatisiti ! Stało się, zachorowałem na Monstera. Poszukuję Monstera 696, siedzę aktualnie w Warszawie. Niedaleko mnie ( 100 km ) pojawił się całkiem ładnie, przynajmniej na zdjęciach. wyglądający sprzęt. http://allegro.pl/ducati-monster-696-2008r-piekna-wloszka-carbon-i3354529974.html Muszę zaznaczyć, że daleko mi do mechanika i nie potrafię na razię ocenić w żaden sposób sprzętu. Myślicie ze warto podjechać i zobaczyć Monstera osobiście ?Z góry dzięki za wszelakie opinie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Czerwiec 30, 2013 Po fotkach wygląda ok, nawet za dobrze jak na 5 lat i 25 tys km. Jedynie na przednim kole widać na rancie felgi jakieś rysy, które w normalnej jeździe nie są możliwe do zrobienia. Jest jeszcze bak, który raz, że jest matowy, dwa że nie ma żadnych rys, co po takim przebiegu i latach jest niesamowite, jedyną rzeczą niestandardową w tym motocyklu są lusterka i przedni błotnik, reszta wygląda całkiem ładnie, ale walczyłbym o jakąś historię serwisową bo w nim już wiele powinno być wymienione i wyregulowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shashor 0 Napisano Czerwiec 30, 2013 Hej, Dzięki za odpowiedź. Również widziałem, tą rysę na przednim błotniku. Być może, doszlo do jakiejś wywrotki, choć jak mówię sam nie jestem w stanie tego ocenić. Może jakiś warszawski Ducatista chciałby się ze mną przejechać lub urządzić sobie wycieczke moto obok mnie i pomóc mi w ocenie sprzętu osobiście. Oczywiście odwdzięcze się obiadem na trasie lub czymś wyżej procentowanym pakowanym w szkockie/amerykańskie butelki :) Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach