Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

shashor

Monster 696. Prośba o rzucenie okiem.

Polecane posty

Witam wszstkich Ducatisiti !

Stało się, zachorowałem na Monstera.

Poszukuję Monstera 696, siedzę aktualnie w Warszawie. Niedaleko mnie ( 100 km ) pojawił się całkiem ładnie, przynajmniej na zdjęciach. wyglądający sprzęt.

http://allegro.pl/ducati-monster-696-2008r-piekna-wloszka-carbon-i3354529974.html

Muszę zaznaczyć, że daleko mi do mechanika i nie potrafię na razię ocenić w żaden sposób sprzętu.

Myślicie ze warto podjechać i zobaczyć Monstera osobiście ?

Z góry dzięki za wszelakie opinie.

Pozdrawiam.

Po fotkach wygląda ok, nawet za dobrze jak na 5 lat i 25 tys km. Jedynie na przednim kole widać na rancie felgi jakieś rysy, które w normalnej jeździe nie są możliwe do zrobienia.

Jest jeszcze bak, który raz, że jest matowy, dwa że nie ma żadnych rys, co po takim przebiegu i latach jest niesamowite, jedyną rzeczą niestandardową w tym motocyklu są lusterka i przedni błotnik, reszta wygląda całkiem ładnie, ale walczyłbym o jakąś historię serwisową bo w nim już wiele powinno być wymienione i wyregulowane.

Hej,

Dzięki za odpowiedź. Również widziałem, tą rysę na przednim błotniku. Być może, doszlo do jakiejś wywrotki, choć jak mówię sam nie jestem w stanie tego ocenić.

Może jakiś warszawski Ducatista chciałby się ze mną przejechać lub urządzić sobie wycieczke moto obok mnie i pomóc mi w ocenie sprzętu osobiście.

Oczywiście odwdzięcze się obiadem na trasie lub czymś wyżej procentowanym pakowanym w szkockie/amerykańskie butelki :)

Pozdrawiam !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.