Jump to content

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Sign in to follow this  
Fala

Ducati Toruń Reacing Team: Wracamy do Poznania

Recommended Posts

Kolejna runda Wyścigowych Motocyklowych Mistrzostw Polski i Pucharu Polski już w nadchodzący weekend. Pora przełamać złą passę w krajowym czempionacie.

Po niezbyt udanych dwóch pierwszych odsłonach tegorocznych mistrzostw Polski AF Racing Team Ducati Toruń wracamy na nasz „domowy” tor. Gdzie lepiej przełamać złą serię w WMMP, jak nie na Torze „Poznań”?  O kolejne cenne punkty do klasyfikacji generalnej powalczą też nasi reprezentanci w pucharze kraju, którzy naprawdę dobrze radzą sobie od początku sezonu.

W sobotę, 14 lipca, wyścigi rozgrywane będą od godz. 12.25, a w niedzielę od 11.15. Szczegółowy regulamin i harmonogram czasowy:

Przeczytaj cały wpis

Fala dobrze pisze, trzeba przełamać złą passę, tym bardziej że jutro w AF Racing Team Ducati Toruń wystąpi jutro ( support techniczny ) nasz klubowicz Picek, który wylicytował udział w Teamie w ramach aukcji WOŚP, jest Picek....szanse rosną ! jutro od 11.00 na Czerwonej Trybunie

Fakt było się pomagać , dwoiłem się i troiłem, mogłem też z parasolem stać ale szpilek nie wziąłem i nogi nie ogolone, więc tylko miotła dla mnie została. 

IMG_20180714_132804.jpgzapraszamy na jutro.

Edited by picek

Bardzo fajny widok jak w motocyklu Buły wymieniali gorące sprzęgło. Paluszki pracowały mechanikowi.