Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
adam

Japońskie zło ;)

Polecane posty

Jako,że większość z Was to ortodoksyjni Ducatisti, niniejsze ogłoszenie kieruje raczej do Waszych znajomych bliższych lub dalszych :)

A więc, noszę się z zamiarem sprzedania mojego gixxa. Jeżeli ktoś szuka w 100% pewnej sztuki, to zapraszam.

Trochę danych:

GSX-R 1000K6, jestem 2 właścicielem, znajomy przywiózł go nowego bez przebiegu w skrzyni z US, ja go wziąłem po przeglądzie na 6tys. Motocykl ma pełną dokumentację /faktura zakupu w US, instrukcje obsługi, klucze/ oraz całą historię serwisową. Wszystkie przeglądy począwszy od pierwszego po 1000km, po ostatni włącznie były robione w Poland Position na co posiadam wszystkie faktury, sprawdzić można to również w PP.

Na dzień dzisiejszy moto ma niecałe 26 tys,ostatni przegląd robiłem w kwietniu 2010r po 24tys i od tamtej pory ze względu na operacje kręgosłupa prawie nie latałem.

Motocykl kupiłem 100% seryjny i dołożyłem do niego kilka fajnych dodatków. Wydech Yoshimura TriOval short dual exit, oploty Hel /przód i tył/, szyba Fabbri db, amortyzator skrętu ohlins, fender eliminator Puig, crash pady. Wszystkie oryginalne części posiadam i dodaję do motocykla. Na motocyklu jest komplet prawie nowych Michelinów PilotPower 2CT, przejechałem na nich jakieś 3000km, nowy napęd - złoty DiD + niebieski Supersprox Stealth po przebiegu ok 1500km i klocki carbone lorraine SBK5 ok 500km. Motocykl jak na swój wiek i przebieg jest w idealnym stanie, nie trzeba do niego dołożyć w tym sezonie nawet złotówki żeby cieszyć się jazda.

Gixxer nie jest jakimś zakatowanym egzemplarzem którym ktoś latał na gumie od świateł do świateł - bo z tego już dawno wyrosłem, służył mi do dalekich wyjazdów wakacyjnych /np.Chorwacja/ i do szybkich wypadów weekendowych - o czym świadczyć może przebieg oraz to iż seryjny napęd i klocki wytrzymały 25tys przelotu. Raz byłem nim na torze Poznań. Moto nie miało żadnej kolizji, przycierki, ani gleby parkingowej.

Cena 24tys do rozsądnej negocjacji...

parę fotek jest tu:

http://www.bikepics.com/members/adamzx7r/06gsxr1000/

Jeśli ktoś chce dokładniejsze niech da znać to coś pstryknę.

kontakt do mnie PW lub 604409049

pozdrawiam

adam

Zapomniałem dodać. W grę wchodzi zamiana na Hayke od K8> lub w drodze wyjątku pozbędę Rafiego kłopotu ;) Oczywiście w obydwu przypadkach moja dopłata, ale w tym drugim nieznaczna z racji szemranej przeszłości szpeja ;)

Można zamknąć. Gixerek właśnie odjechał z nowym właścicielem na grzbiecie :( Rozpoczynam poszukiwania następcy!

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.