Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
yang

Monster 620 - wielkopolsko pomóż proszę :)

Polecane posty

Witam,

wypatrzyłem kolejną świeżynkę (tak mi się wydaje) otomoto LINK

Właściciel posiada go od września, zrobił nim 3,5 tys. km. Bazowo to był 620 IE Dark. Lakierowana rama i bak wg deklaracji ze względu na rozlany akumulator, koła też polakierowane. Jakaś mała gleba parkingowa na prawo (klamka hamulca, porysowany wydech). Większych przygód podobno nie miał. Tarcza tył była trochę zjechana skończonymi klockami, zmienił klocki i w te 3,5 kkm je prawie zjadło... Paski nie wymieniane, zawory nie regulowane, serwisowany własnoręcznie z serwisówką. Tyle z krótkiej rozmowy telefonicznej. Na oględziny wszelkie się zgadza, propozycję wizyty w HRG w Poznaniu nie odrzucił z marszu - jedynie ograniczył raczej do terminów weekendowych.

Czy ktoś z Was kojarzy ten motocykl? Może już na zdjęciach coś zwraca waszą uwagę lub niepokoi? Może ktoś mieszka na tyle blisko, że byłby skłonny na żywo rzucić na niego okiem? Wszelka pomoc była by dla mnie bardzo cenna :)

Pozdrawiam

Naprawdę nikt nic nie jest w stanie o nim powiedzieć?? :cry:

pio    0

A co chciałbyś usłyszeć? Monster jak monster. Moim zdaniem LEGO i tyle. Poskładany z kilku, malowany etc. Jak się podoba i jeździ bez zarzutu to brać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.