mateuss 0 Napisano Maj 10, 2011 Czołem ekipo! Problemów z moim Monsterem ciąg dalszy... Jest numerem 1 na liście zmor serwisantów. Ale po kolei. Mój Monster 620 z 2004 roku wyjątkowo nie chce współpracować z nikim. Przerywa, szarpie, ciężko zdiagnozować co mu jest bo usterka występuje nieregularnie i w różnych warunkach, a szczerze powiem jestem w takiej sytuacji, że nie stać mnie na wymianę części w ciemno. Jest parę podejrzeń (min. cewki) ale z braku części chłopaki z serwisu nie są w stanie weryfikować konieczności wymiany danego elementu. Dlatego mam nietypową prośbę do ludzi zamieszkujących tereny warszawskie i podwarszawskie. Czy ktoś z Was posiadający Monstera 620 byłby w stanie poświęcić swój czas na weryfikację usterki w moim motocyklu poprzez przekładanie poszczególnych podejrzanych elementów? Wszystko odbyło by się oczywiście w Sękocinie w Motomaniax za sprawą Theodora i Darka. Sytuacja jest o tyle do <font color='red'>[desmo]</font>, że sezon się rozkręca, meeting zbliża się nieubłaganie... a on nadal jest królem "lawety" :evil: Jeśli ktoś jest w stanie pomóc to proszę o kontakt ze mną lub z Darkiem bezpośrednio tak żeby zgrać to w czasie. [email protected] 517-811-392 Pozdrawiam P.S Moderatorze, jeśli wybrałem zły dział - proszę o przeniesienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Maj 10, 2011 Chętnie bym pomógł, ale do warszawy kupę km. Chyba, że jakoś się dotoczysz na meeting i wtedy :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach