Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
mateuss

Użytkownicy Monster 620 - pomoc w diagnostyce warszawa

Polecane posty

Czołem ekipo!

Problemów z moim Monsterem ciąg dalszy... Jest numerem 1 na liście zmor serwisantów. Ale po kolei.

Mój Monster 620 z 2004 roku wyjątkowo nie chce współpracować z nikim. Przerywa, szarpie, ciężko zdiagnozować co mu jest bo usterka występuje nieregularnie i w różnych warunkach, a szczerze powiem jestem w takiej sytuacji, że nie stać mnie na wymianę części w ciemno. Jest parę podejrzeń (min. cewki) ale z braku części chłopaki z serwisu nie są w stanie weryfikować konieczności wymiany danego elementu.

Dlatego mam nietypową prośbę do ludzi zamieszkujących tereny warszawskie i podwarszawskie.

Czy ktoś z Was posiadający Monstera 620 byłby w stanie poświęcić swój czas na weryfikację usterki w moim motocyklu poprzez przekładanie poszczególnych podejrzanych elementów? Wszystko odbyło by się oczywiście w Sękocinie w Motomaniax za sprawą Theodora i Darka.

Sytuacja jest o tyle do <font color='red'>[desmo]</font>, że sezon się rozkręca, meeting zbliża się nieubłaganie... a on nadal jest królem "lawety" :evil:

Jeśli ktoś jest w stanie pomóc to proszę o kontakt ze mną lub z Darkiem bezpośrednio tak żeby zgrać to w czasie.

[email protected]

517-811-392

Pozdrawiam

P.S Moderatorze, jeśli wybrałem zły dział - proszę o przeniesienie.

Chętnie bym pomógł, ale do warszawy kupę km.

Chyba, że jakoś się dotoczysz na meeting i wtedy :crazy:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.