rafi-r 0 Napisano Maj 12, 2011 Wie ktoś czy w Wawie kupię stompgrip'y do 1098? http://www.stompdesign.com/products/ducati-street-kit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 12, 2011 Tez chciałem ale podobno to kiepsko działa. Jak myslisz Rafi nada sie? Da cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Maj 12, 2011 Olejcie sripy stompgripy tylko weżcie od Dusi racingowe siodło z poliuteranu ( z bayerankim napisem ducati) na stojanie z kompozytów. Nic nie trzeba przerabiać. Przykręca sie na miejsce orginału na 2 śróbki i tyle. Nic tego nie zastapi. Dopiero jak zastosowałem to ustrojstwo poprawiła mi sie pozycja na moto. Jakoś zawodnicy motoGP ani SBK itp nie uzywaja nic innego jak właśnie profi mega przyczepne siodła..... Jak nie będzie zainteresowania to przystosuje do gixa bo to co kupiłem od grandysów nijak sie ma o przyczepności tego z Dusi....Trzyma nawet podczas deszczu a grandysowe zamienia sie w lodowisko..... To tyle z reklamy ;) Polecam :P No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Maj 13, 2011 Zamówiłem sobie w legato-motocykle.pl ma być w ciągu tygodnia koszt 198zł. Niby drogawo ale w USA kosztuje to 109,90USD czy jakoś tak. Myślę, że to nie tyle w zekrętach co przy hamowaniu pomaga. Można pewniej przytrzymać udami motocykl i odciążyć ręce i kręgosłup. Dodatkowo nie rysujesz kombinezonem lakieru. Siedzenie na pewno też jest ważne zwłaszcza w zakrętach, ale najpierw spróbuję tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Maj 13, 2011 Dodatkowo nie rysujesz kombinezonem lakieru.. Ale niszcza sie spodnie po wewnetrznej stronie. Szczegolnie jak jezdzi sie duzo po torze. Na drogi uwazam, ze jest to zbedne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach