Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
rafi-r

Stompgrip do 1098

Polecane posty

Olejcie sripy stompgripy tylko weżcie od Dusi racingowe siodło z poliuteranu ( z bayerankim napisem ducati) na stojanie z kompozytów. Nic nie trzeba przerabiać. Przykręca sie na miejsce orginału na 2 śróbki i tyle.

Nic tego nie zastapi. Dopiero jak zastosowałem to ustrojstwo poprawiła mi sie pozycja na moto.

Jakoś zawodnicy motoGP ani SBK itp nie uzywaja nic innego jak właśnie profi mega przyczepne siodła.....

Jak nie będzie zainteresowania to przystosuje do gixa bo to co kupiłem od grandysów nijak sie ma o przyczepności tego z Dusi....Trzyma nawet podczas deszczu a grandysowe zamienia sie w lodowisko.....

To tyle z reklamy ;)

Polecam :P

No

Zamówiłem sobie w legato-motocykle.pl ma być w ciągu tygodnia koszt 198zł. Niby drogawo ale w USA kosztuje to 109,90USD czy jakoś tak.

Myślę, że to nie tyle w zekrętach co przy hamowaniu pomaga. Można pewniej przytrzymać udami motocykl i odciążyć ręce i kręgosłup.

Dodatkowo nie rysujesz kombinezonem lakieru.

Siedzenie na pewno też jest ważne zwłaszcza w zakrętach, ale najpierw spróbuję tego.

Dodatkowo nie rysujesz kombinezonem lakieru.

.

Ale niszcza sie spodnie po wewnetrznej stronie. Szczegolnie jak jezdzi sie duzo po torze.

Na drogi uwazam, ze jest to zbedne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.