Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
michal75

Sprzedaje Ducati M600

Polecane posty

Jak w temacie.

Wiele nim ostatnio nie pojezdzilem a zasluguje na bardziej aktywnego wlasciciela i wolalbym zeby to byl ktos z tego forum a nie przypadkowy handlarz.

Cena 8250, chyba nie jest wygorowana.

Motocykl jest z 2002, kupiony w Szwajcarii (pierwsza rejstracja sierpien 02), ma przebiegu troche ponad 9000km, jest zadbany, zarejestrowany i gotowy do jazdy. Stal w garazu przykryty na stojaku przez ostatnie 2 lata. W weekend nim przejechalem okolo 100km.

Ogloszenie tutaj :

http://moto.gratka.pl/tresc/12621310.ht ... 8cf9a292c0

Zainteresowanym wiecej zdjec moge przeslac w weekend.

Tych ktorym Warszawa-Kabaty po drodze zapraszam do obejrzania Monstera.

Powod sprzedazy: przedluzyl mi sie pobyt poza granicami a sprowadzac Mostro do Belgii nie ma sensu, za duze koszty i za duzo deszczu.

Tel. 0604 450889 po 19.00

Tel. rodziciela w ktorego garazu stoi motocykl 0515 159840, na motocyklach nie zna sie w ogole, takze prosze pytania kierowac do mnie. Jest uprzedzony o sprzedazy i wizytach. Ma wszystkie papiery Monstera lacznie z serwisowymi etc..

post-783-1366036865,8673_thumb.jpg

post-783-1366036865,9856_thumb.jpg

post-783-1366036866,2448_thumb.jpg

a do powitalni to juz nie łaska zajrzeć?

łaska, zaraz zajrze i sie przywitam! dobrze, ze ktos pilnuje porzadku :)

Jak stał 2 lata to gotowy do jazdy raczej nie jest.

nie jest zle. regularnie go odpalalem.

koledze chodzi o to że po 2 latach trzeba wymienic wszystkie płyny, paski rozrządu(wg. instrukcji) i pewnie trzeba by zajrzeć w zawory ;)

ale na fotach wygląda zacnie

pzdr

Witam,

ja mam szybkie pytanko w jego temacie. Jest też wystawiony na allegro link, tam nie ma korgowanych zdjęć i zamazanej tablicy z tyłu - wygląda jak niebieska tablica z literą L. Czy on służył za granicą do nauki jazdy?? Bo takie mam pierwsze skojarzenie, szczególnie, że na zdjęciu jeszcze jest to dodatkowe lusterko po lewej stronie w końcówce kierownicy.

Pozdrawiam

Witam,

ja mam szybkie pytanko w jego temacie. Jest też wystawiony na allegro link, tam nie ma korgowanych zdjęć i zamazanej tablicy z tyłu - wygląda jak niebieska tablica z literą L. Czy on służył za granicą do nauki jazdy?? Bo takie mam pierwsze skojarzenie, szczególnie, że na zdjęciu jeszcze jest to dodatkowe lusterko po lewej stronie w końcówce kierownicy.

Pozdrawiam

Tak, to ja mialem przyjemnosc nim jezdzic z tym wielkim L jako, ze mialem od niedawna prawko.

Nie wyglada to zbyt cool, ale takie zasady. Jak nie masz L grozi mandat.

To male lusterko po lewej bylo za to genialne, ale niestety ktos mi je ukradl. Przez jakis czas jezdzilem tylko z tym malym bez fabrycznych.

Do nastepnego Duca sobie cos takiego kupie ponownie, polecam.

Pozdrowienia

siemano, a czy ktoś ma pomysł co może być nie tak z tym odpalaniem i jakie koszty są mniej więcej takiej naprawy?

jak to jest w koncu z tymi zegarami? czy monstery po 2001 nie mialy obrotomierza?

jak to jest w koncu z tymi zegarami? czy monstery po 2001 nie mialy obrotomierza?

Z tego co czytalem to mozna bylo od 2000r. w M600 juz zamontowac obrotomierz za dodatkowa oplata.

Ten go nie ma. Data pierwszej rejestracji tego M600 to sierpien 2002.

620 juz mialy contagiri w standardzie.

Kiedys sam sie zastanawialem czy go nie zamontowac, ale dalem spokoj. Jezdzilem innymi Monsterami i nie-Ducatami i w sumie niewiele sie patrzy na obrotomierz w czasie jazdy.

Z tego co czytalem to mozna bylo od 2000r. w M600 juz zamontowac obrotomierz za dodatkowa oplata.

Ten go nie ma. Data pierwszej rejestracji tego M600 to sierpien 2002.

620 juz mialy contagiri w standardzie.

Jak dla mnie bzdura, ale specem nie jestem. Dobrze jakby to jakaś mądra głowa sprostowała.

od 2000 powinny być nowe zegary, z tym że w niektórych krajach wbijają datę produkcji jako date pierwszej rejestracji .

W temacie zegarow napisalem tyle co sam sie dowiedzialem od pierwszego wlasciciela i na forach Ducatistow. Ekspertem nie jestem.

Motocykl mogl stac w salonie rok zanim zostal sprzedany a dla mnie zawsze liczyla sie data pierwszej rejestracji a nie kiedy zostal wyprodukowany.

Dla swietego spokoju napisalem dzis maila do salonu, ktory tego Duca sprzedal pierwszemu wlascicielowi. Jesli maja go jeszcze gdzies w bazie danych to raczej odpisza. Tak czy inaczej zalaczam do tego motocykla jego pelna historie: ksiazka serwisowa, instrukcja obslugi, komplet 2 kluczy i wszelkie garazowe faktury.

Tego Monstera nie sprowadzilem na sprzedaz, tylko dla samego siebie jako mienie przesiedlencze.

To jest motocykl zakupiony w Szwajcarii przeze mnie, ktorym jezdzilem co weekend kiedy tam mieszkalem.

Moglbym go oddac na przeglad, zmienic cokolwiek sie da i wtedy wystawic na sprzedaz, ale cena juz bedzie wtedy inna. Te 8tys wydaje mi sie uczciwa cena i przede wszystkim daje szanse go kupic tym, ktorzy moze nie chca wydac 15tys lub wiecej np. na pierwszy motocykl.

W temacie zegarow napisalem tyle co sam sie dowiedzialem od pierwszego wlasciciela i na forach Ducatistow.
pierwsze słyszę, żeby zegary z obrotomierzem można było sobie wybrać jako "opcję". Według mnie jest tak jak piszą wyżej, czyli motocykl jest starszy lecz zarejestrowany dopiero w roku 2002.
Motocykl mogl stac w salonie rok zanim zostal sprzedany a dla mnie zawsze liczyla sie data pierwszej rejestracji a nie kiedy zostal wyprodukowany.
Tutaj był już taki, który chciał sprzedać "10-letnią nówkę" lecz chętnych nie było :roll:

.... a w innych datę pierwszej rejestaracji jako datę produkcji... :roll:

o to mi chodziło :lol:

Problem ze stacyjka dzis zazegnany zgodnie z zaleceniami Theodora, ktoremu bardzo dziekuje za podpowiedz.

Monster odpala za kazdym razem bez problemu.

Zalaczam tez wiecej zdjec, juz tym razem nie z garazu.

Monster jest widoczny na allegro i na gratce.

Pozdrawiam

post-783-1366036873,3572_thumb.jpg

post-783-1366036873,4976_thumb.jpg

post-783-1366036873,5484_thumb.jpg

post-783-1366036873,617_thumb.jpg

post-783-1366036873,7091_thumb.jpg

post-783-1366036873,7456_thumb.jpg

post-783-1366036873,7883_thumb.jpg

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.