bdlk 0 Napisano Maj 12, 2011 Siemano :) Znalazłem takie ogłoszenie: http://motoolkusz.otomoto.pl/ducati-mon ... 99807.html Czy da się gdzieś dokupić samo szkło do lampy? Ile +/- kosztuje? Czy rzuca Wam się w oczy coś niepokojącego w tym motorku? Jutro będę dzwonił po więcej informacji ale wydaje mi się, że chyba wszystko jest w nim oryginalne to chyba dobry znak. Widzę, że w komisie stoi im jeszcze parę monsterków też odczytuję to (może niesłusznie?) za dobry znak, że wiedzą co ściągają. Czy któryś z desmomaniaków z forum mieszka w Olkuszu i mógłby rzucić uchem na silnik? Niestety nie mam znajomych mechaników od Dukatów, a sam nie ukrywam jestem zielony w tym temacie. Z góry dziękuję za pomoc :) pozdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 12, 2011 Tu masz koszt LINK Przy lampie pozostałość (mocowanie) po owiewce, prawy tłumik przytarty bardziej, lewy też nie "dziewica" :roll: Brak prawego lusterka, lewe "na izolację" :?: No i (może się mylę) ale prawy set popękany, krzywa kierownica (prawa strona bliżej zbiornika) i klamka sprzęgła - ale to może wina zdjęć :wtf: Do prawej strony wahacza przypięte na "trytytkę" jakieś nie wiem co ... :roll: Dla mnie: 1.prawa strona uszkodzona (set, brak lusterka, delikatnie obtarty tłumik) 2.lewa strona - mocniej dotarty tłumik :?: 3.przód - lampa i ślady po obecności owiewki Myślę, że w tych pieniądzach można dostać ciekawszy sprzęt... :roll: Ja bym nawet nie jechał oglądać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Maj 12, 2011 Komis znam, ogladalem tam ostatnie S750 i s2r. Cena napewno do duzego zbicia bo stan nie jest zbyt dobry sadzac po fotkach. Maja wiekszosc moto sprowadzonych z wloch. Jak chcesz to sie mozemy umowic i go obejrzec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdlk 0 Napisano Maj 12, 2011 Biały, Dzięki wielkie za wstępną pomoc, będę wiedział o co jutro dopytać. Topgear bardzo miło z Twojej strony, dam znać po rozmowie, bo może się okazać, że faktycznie nie ma sensu wybierać się na wycieczkę ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdlk 0 Napisano Maj 13, 2011 Zadzwoniłem i dowiedziałem się, że niestety wszystko o czym pisał bialy potwierdziło się. set do spawania, kierownica i klamka krzywe, lampa i lusterka wiadomo plus opony do wymiany Co ciekawe: Jeszcze go nie odpalili... Odpuszczam, dzięki topgear, nie będę zabierał Ci czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach