Włodi 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Witam, Poszukuję dobrych (prostych, niewyjechanych) tarcz hamulcowych Brembo 320 mm na 6 śrób. Jeżeli ktoś ma coś takiego na zbyciu proszę o kontakt. pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 Kupiłem nówki na Allegro za 375zł.szt.Firmy WAWA czy coś takiego.Jestm zadowolony z nich.Kombinowałem tak jak Ty i mam dwa kąplety krzywych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 No właśnie mam rozkminę bo na kasie nie śpię więc tym bardziej nie chcę się wpakować w kupno jakiegoś szajsu. Dlatego na forum szukam. Na allegro niby jakieś są ale wyglądają na wyjechane. Dwie osoby znające się na rzeczy poleciły mi coś takiego: http://owiewki24.pl/DUCATI_888_900_907_ ... D-474.html więc jeżeli nie znajdę żadnych dobrych oryginałów to kupię te. Podobno też są dobre. Do tego stopnia dobre, że się nawet ludzie na nich ścigają:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Z jednej strony hamulce sa najwazniejsza czescia motocykla i chinskie tarcze kiedys by mnie nie przekonały. Z drugiej strony wiekszosc firm europejskich robi tarcze właśnie w chinach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 No właśnie mam rozkminę bo na kasie nie śpię więc tym bardziej nie chcę się wpakować w kupno jakiegoś szajsu. Dlatego na forum szukam. Na allegro niby jakieś są ale wyglądają na wyjechane. Dwie osoby znające się na rzeczy poleciły mi coś takiego: http://owiewki24.pl/DUCATI_888_900_907_ ... D-474.html więc jeżeli nie znajdę żadnych dobrych oryginałów to kupię te. Podobno też są dobre. Do tego stopnia dobre, że się nawet ludzie na nich ścigają:-) to są te tarcze.Kupuj i się nie zastanawiaj.Cztery razy zdejmowałem i zakładałem,myślałem że wyjde z siebie.Sprawiłem sobie takie tanie nówki i jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Dzięki cagiva4 za odpowiedzi. Jak już kiedyś napisałem w innym temacie wychodzę z założenia, że lepiej uczyć się na błędach, które już ktoś kiedyś popełnił niż popełniać je samemu jeszcze raz i dopiero się uczyć. Rzeczywiście skoro wszystkie głosy jakich dotychczas wysłuchałem twierdzą że te tarcze są dobre to nie ma co szukać dziury w całym i te właśnie zamówię. Gdy odbiorę moto z serwisu zdam relację jak się spisują pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Czerwiec 5, 2011 Jak już kiedyś napisałem w innym temacie wychodzę z założenia, że lepiej uczyć się na błędach, które już ktoś kiedyś popełnił niż popełniać je samemu jeszcze raz i dopiero się uczyć No własnie nikt chyba nie przejechał na tych tarczach więcej niz kilka tys km ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Jak już kiedyś napisałem w innym temacie wychodzę z założenia, że lepiej uczyć się na błędach, które już ktoś kiedyś popełnił niż popełniać je samemu jeszcze raz i dopiero się uczyć No własnie nikt chyba nie przejechał na tych tarczach więcej niz kilka tys km ;) Do sportu to pewnie się nie nadają.Mająć ograniczony portwel i przepaść cenową 1800zł szt. a 400zł szt. to chyba mądre wyjście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach