Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Włodi

Tarcze Brembo 320mm na 6 śrub kupię

Polecane posty

Witam,

Poszukuję dobrych (prostych, niewyjechanych) tarcz hamulcowych Brembo 320 mm na 6 śrób. Jeżeli ktoś ma coś takiego na zbyciu proszę o kontakt.

pozdr

Kupiłem nówki na Allegro za 375zł.szt.Firmy WAWA czy coś takiego.Jestm zadowolony z nich.Kombinowałem tak jak Ty i mam dwa kąplety krzywych.

No właśnie mam rozkminę bo na kasie nie śpię więc tym bardziej nie chcę się wpakować w kupno jakiegoś szajsu. Dlatego na forum szukam. Na allegro niby jakieś są ale wyglądają na wyjechane. Dwie osoby znające się na rzeczy poleciły mi coś takiego: http://owiewki24.pl/DUCATI_888_900_907_ ... D-474.html więc jeżeli nie znajdę żadnych dobrych oryginałów to kupię te. Podobno też są dobre. Do tego stopnia dobre, że się nawet ludzie na nich ścigają:-)

Z jednej strony hamulce sa najwazniejsza czescia motocykla i chinskie tarcze kiedys by mnie nie przekonały. Z drugiej strony wiekszosc firm europejskich robi tarcze właśnie w chinach...

No właśnie mam rozkminę bo na kasie nie śpię więc tym bardziej nie chcę się wpakować w kupno jakiegoś szajsu. Dlatego na forum szukam. Na allegro niby jakieś są ale wyglądają na wyjechane. Dwie osoby znające się na rzeczy poleciły mi coś takiego: http://owiewki24.pl/DUCATI_888_900_907_ ... D-474.html więc jeżeli nie znajdę żadnych dobrych oryginałów to kupię te. Podobno też są dobre. Do tego stopnia dobre, że się nawet ludzie na nich ścigają:-)

to są te tarcze.Kupuj i się nie zastanawiaj.Cztery razy zdejmowałem i zakładałem,myślałem że wyjde z siebie.Sprawiłem sobie takie tanie nówki i jestem zadowolony.

Dzięki cagiva4 za odpowiedzi. Jak już kiedyś napisałem w innym temacie wychodzę z założenia, że lepiej uczyć się na błędach, które już ktoś kiedyś popełnił niż popełniać je samemu jeszcze raz i dopiero się uczyć. Rzeczywiście skoro wszystkie głosy jakich dotychczas wysłuchałem twierdzą że te tarcze są dobre to nie ma co szukać dziury w całym i te właśnie zamówię.

Gdy odbiorę moto z serwisu zdam relację jak się spisują

pozdr

Jak już kiedyś napisałem w innym temacie wychodzę z założenia, że lepiej uczyć się na błędach, które już ktoś kiedyś popełnił niż popełniać je samemu jeszcze raz i dopiero się uczyć

No własnie nikt chyba nie przejechał na tych tarczach więcej niz kilka tys km ;)

Jak już kiedyś napisałem w innym temacie wychodzę z założenia, że lepiej uczyć się na błędach, które już ktoś kiedyś popełnił niż popełniać je samemu jeszcze raz i dopiero się uczyć

No własnie nikt chyba nie przejechał na tych tarczach więcej niz kilka tys km ;)

Do sportu to pewnie się nie nadają.Mająć ograniczony portwel i przepaść cenową 1800zł szt. a 400zł szt. to chyba mądre wyjście

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.