rort 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Sprzedam amortyyzator skrętu z 8 stopniową regulacją siły tłumienia. Made in Italy. Zdjęty z mojego Monstera. W pełni sprawny, może ze dwie ryski się znajdą. Śruby z nierdzewki. Kompletny, gotowy do założenia. Oddam za 450PLN. Mam jeszcze nakładkę na tylne siedzenie do Monstera. Lakierowana na czerwono, delikatnie sfatygowana od wewnątrz - nie widać tego z góry, trzyma się pewnie po zamocowaniu. Oddam za 170PLN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yang 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Witam, podeślij mi proszę na [email protected] albo wrzuć tutaj zdjęcia tej nakładki na siedzenie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Zdjęcia wysłane. Nakładka to oryginał Ducati, nie polska produkcja z włókna szklanego. Tu zdjęć nie wkleję, bo jak mam to robić przez zasrany fotosik, to mnie szlag trafia z tymi reklamami. Tak więc kto chce fotki w dużej rozdzielczości, niech pisze na PW. Dzięki za zrozumienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Rort, ogarnij. Pod polem w którym wpisujesz wiadomość, masz: "Jeśli chcesz dołączyć jeden lub więcej plików, uzupełnij pola poniżej." Bierzesz "Przeglądaj" wybierasz z dysku zdjęcie i klikasz "dodaj plik" NIC WIĘCEJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Może teraz działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Czerwiec 8, 2011 Zadupek sprzedany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Amortyzator sprzedany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach