milek1 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Witam, kupię motor dla uczty zmysłów. Poszukuję 848 w pięknej kondycji, najchętniej z Warszawy lub mazowieckiego. Mniej chętnie spoglądam na 1098, ale nie wykluczam też takiego mariażu. Jeśli ktoś ma coś takiego i chce wziąć rozwód lub wie o takim moto to proszę o info na priv lub mail [email protected]. Pozdrawiam, Przemek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Proszę: 848 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Tylko ta sztuka!!! Polecam i to nie tylko dlatego, że to mój kolega ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 ciężko skontaktować się z właścicielem, ale zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 Napisz do niego jeśli nie masz tel. [email protected] ,a żeby nie było, że podaję nr tel. to podaję stronę na której numer ten widnieje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 rozmawiałem już z Jarkiem, tylko na razie nie mam czasu podjechać, ale pewnie w końcówce tygodnia się ogarnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach