Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
knowakowski

Okazyjny zakup MONSTER M 1100??

Polecane posty

Cześć wszystkim!

Mam możliwość zakupienie MONSTER M 1100 z 2009 roku w cenie 40 tyś. Nowy, nie odpalany, gwarancja uruchomiona w grudzień 2010.

Myślicie, że to okazja? Jakaś podpucha?

Gość   
Gość

Domyślam się, że chodzi o wyprzedaż sprzętu poprzedniego importera (http://ducati.info.pl/). Nie wiem, czy od tego, że motocykl tak długo stał nie trzeba np. wymienić opon itp.

A gwarancję to chyba musieli odpalić, bo po nowym roku nie byliby autoryzowanym sprzedawcą i chyba nie mogliby tego zrobić.

Sam też się zastanawiałem nad tym M1100S demo, które mieli, ale w końcu się nie zdecydowałem ;-)

Gość   
Gość

Zasadnicza? To zawieszenie Ohlins (ponoć górna półka - jeszcze nie jestem do końca w temacie :oops: ) + inne malowanie moto. Może jest coś jeszcze, ale nie jestem świadom ;)

ok masz racje w USA jeszcze taniej.... ale to nie są całkowite koszty...miałem na myśli raczej o nasz krajowy rynek....

Za podobną nie za 40....

Ale proszę, pierwszy z brzegu (niestety, nie mam czasu szukać dalej) jak sobie Kolega życzy:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

dodając VAT u nas i już nie jest tak pięknie ;)

Masz rację.4% więcej ale to i tak w tym konkretnym przypadku wyjdzie ok. max 39k "na gotowo". ;)

A nasz krajowy rynek jest....chory. Dlaczego mamy przepłacać skoro to samo jest taniej?

W pełni się z Tobą zgadzam i jest zupełnie naturalnym, że decydujemy się na zakup tam gdzie jest taniej

moja Parówka stała w salonie w PL 3 lata:) taki brzydal że go nikt nie chciał kupić aż się Archie zlitował:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.