Gorzko 10 Napisano Czerwiec 15, 2011 Szaszetka jest nowa, bardzo fajna, mocowana na ramę. Cena: 230zł już z wysyłka Kontakt: priv lub [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Czerwiec 15, 2011 ...fajna rzecz, na meetingu juz cos takiego upatrzylem :) ...ale troche drogie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Mozesz podesłac albo wrzucic fotke jak to wyglada zamocowane i jakie to ma wymiary?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 12, 2011 Przepraszam za brak fotek postaram sie w tym tygodniu zrobić, z tym że obecnie już na sprzedaż nie mam, chyba że by się znalazło dwie osoby chetne to postaram się je dla was ściagnać/zamówić. W razie co Info na [email protected] lub priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 2, 2011 W związku z faktem że mój s2r uległ uszkodzeniu mam na sprzedaż swoja saszetke w idelanym stanie. Cena: 200zł już z wysyłka lub odbiór osobisty, zapraszam bo warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 19, 2011 Komu komu piekna saszetka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach