orme 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 wiem ze to nie to forum ale brath ma straszny problem ze znalezieniem tej czesci wiec jak ktos cos wie albo sciąga czesci z zagranicy to poszukuje dekla alternatora do kawasaki nija ZX12r 2002, alternator mocowany na 4 śrubach. jak ktos cos znajdzie to prosze o info na adres [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Jak nie może znaleźć to tego żółwia ninja, to niech do ducati kupi pokrywe, a potem do pokrywy dokupi ducati 8-) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biker 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 http://www.prymusd.pl/index.php?pageId=2 Zadzwoń tam byłem u nich kilka razy i naprawde maja mase mase czesci do motocykli wszystko rozbiórka ceny nie przerażają. Uzupełniajac wypowiedz, odradzam zakup motocykli w tamtym miejscu maja za duzo czesci uzywanych do motyckli jesli wiesz co mam na mysli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach