klekot999 29 Napisano Czerwiec 18, 2011 Tor długi, ale Checa 4 miejsce Superpole, nie jest źle... Zobaczymy jak wyścig. Go Checa! Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 19, 2011 Chciałem wcześniej napisać, że Checa powinien ten tor taktycznie rozegrać, zapomniał o tym w 1 wyścigu i zaliczył zielone bez pkt. w drugim chyba mnie telepatycznie się posłuchał i zajął dobre 3 miejsce... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 mnie cieszy że Melandri jedzie w czubie" tam gdzie powinien" , bo nie mogłem patrzeć jak ciągnął ogon na ducati w motogp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 Pierwszy wyscig Carlos pieknie gonił :o aż za pieknie :? i była gleba przez co drugi bardzo asekuracyjnie . Max naciskany błędy popełnia - choć tyle lat w branzy ;) i gryby Marco nie uslizgnął w drugim biegu pewnie nie byłoby nadal zwycięztwa dla "rzymianina" :D Generelnie trójca kandydatów na majstra juz chyba zamknieta - Carlos nie daj się :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach