Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
kanta

Monstery z Kraka i okolic

Polecane posty

Szukam swego cuda i mam trzy typy, zielona jestem jednak strasznie i potrzebuję Waszej pomocy :)

Byłabym wdzięczna gdyby ktoś się podzieli opinią na temat tych monsterów:

1) http://otomoto.pl/ducati-monster-monste ... 24868.html

2) http://otomoto.pl/ducati-monster-stan-i ... 10467.html

3) http://otomoto.pl/ducati-monster-zareje ... 36518.html

żaden co prawda nie jest żółty, ale nie można mieć od razu wszystkiego ;)

Cześć,

sam dopiero co dla siebie szukałem, więc to co wiem to podpowiem.

Nr 3 widziałem na żywo i mimo, że nie mam wielkiego doświadczenia motocyklowego to muszę powiedzieć, że nie wyglądał zachęcająco, żeby nie powiedzieć zniechęcająco. Kluczyków nie było, więc nawet nie dało się go posłuchać, opony na pewno do wymiany (raz, że stare, dwa że tył z 2 albo 3 rozmiary za szeroki), duży serwis do zrobienia, bo żadna historia serwisowa nie zanana poza informacją, że kolega właściciela komisu tym jeździ. Jakieś mniejsze gleby miał na pewno (już nie pamiętam co konkretnie i po której stronie ale były ślady), czy większe wypadki były nie wiem, malowanie nie oryginalne. Ogólnie wrażenie negatywne, ale może wkładając w niego dużo serca i pieniędzy dało by się przywrócić go do świetności. Ja go sobie odpuściłem.

Nr 2 nie oglądałem, ale jest wystawiany z tego co obserwuję już co najmniej 2 miesiące. Jest w komisie w Krakowie, blachy ma z Radomia... Musisz go z kimś obejrzeć, albo zapytać sprzedawcy czy by go nie podstawił do Azmotu na przegląd - w końcu to też Nowa Huta, więc jak nie ma nic do ukrycia i chce sprzedać to powinien się zgodzić, tym bardziej, że moto zarejestrowane.

Nr 1 też nie oglądałem, na pewno nie jest okazją cenową (nawet bym zaryzykował stwierdzenie, że raczej górne granice cenowe tego modelu i rocznika), ale ładnie się prezentuje, no i są na forum głosy, że sprzedający jest w porządku. Jeżeli stan techniczny faktycznie bardzo dobry to możliwe, że mimo ceny warto się nim zainteresować.

Udanych i owocnych poszukiwań!! :)

Pozdrawiam

jak koleżanka szuka żółtego jest teraz 750 właśnie w tym kolorze od klubowicza /dział sprzedam/ :)

no ba, wiem widziałam, ten żółciutki jest 4 na liście ;)

tylko, że daleko troszku :(

niestety nr 2 wypadł z listy :(

co prawda powinnam być wdzięczna - nie odpalił właśnie wtedy, gdy chciałam go dosiąść :twisted:

najlepsze było jednak podczas rozmowy telefonicznej - chciałam uściślić, w którym ASO moto było serwisowane (info z ogłoszenia), coby się sama dopytać co było w monsterku robione. Okazało się, że to ASO lokalne, znaczy pan sobie sam z kolegą na podwórku moto naprawiał.

Ogólnie nie polecam, właściciel moto na większość pytań z checklisty odpowiedział niezadowalająco :?

Nic to, szukam dalej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.