Krzysztof 1 Napisano Czerwiec 25, 2011 Witam serdecznie jestem tu nowy i chciałbym się przywitać. Krzysiek z Tarnowskich Gór. a teraz do rzeczy. Jestem szczęśliwym nabywcą Duca i od razu się bawię. Chciałem wymienić żarówkę na nightbreakera i w tym celu odkręciłem śrubkę u spodu reflektora niestety szkło reflektora nie odeszło a śrubka "wisi" na czymś w środku. nie chce nic na siłe dlatego pytam jak wymienić żerówkę w monsterze 2001?? sorki za głupie pytanie i dzięki za podpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 25, 2011 Cześć. Witam serdecznie jestem tu nowy i chciałbym się przywitać. Krzysiek z Tarnowskich Gór. a teraz do rzeczy. Do rzeczy - zapraszamy TUTAJ :evil: :lol: jak wymienić żerówkę w monsterze 2001 Odpowiedź znajdziesz TUTAJ Trochę chęci Bracie, trochę chęci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof 1 Napisano Czerwiec 28, 2011 Z zarowka sobie poradzilem po prostu trzeba bylo troche przegwalcic ten klosz. Dzieki serdeczne za link do owners manual!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach