klekot999 29 Napisano Lipiec 10, 2011 Narazie nie jest źle, a w walce o Superpole pierwsza trójka wygląda tak: - Biaggi - Melandri - Checa Widać jednak wyraźnie, że restrykcje dot. skrzyń biegów Ducati robią swoje, samymi przełożeniami końcowymi nie wszystko da się zrobić... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 10, 2011 No pierwszy wyścg, nie bardzo, Checa na trzecim miejscu za najgroźniejszymi rywalami: Melandrim i Biaggim, ale tak to jest jak się ma wolniejszy motocykl... Zobaczymy co w drugim, bo ja to miałem cały czas nadzieję, że Melandri wywiezie Biaggiego w zielone, albo odwrotnie :mrgreen: J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 10, 2011 Zobaczymy co w drugim, bo ja to miałem cały czas nadzieję, że Melandri wywiezie Biaggiego w zielone, albo odwrotnie :mrgreen: J-999 i ja siedziałem jak na szpilkach :lol: , Carlos też miał chyba w gaciach ...z tego powodu ;) przecież dojachał chłopaków dosyć łatwo . I tak przewaga w generalce niebezpiecznie topnieje :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 10, 2011 Hahahaha... Carlosowi ciężko będzie w następnym, bo wie że przewaga topnieje, ciśnienie na wynik niebezpiecznie wzrasta...może niech od razu zaatakuje i zdobędzie taką przewagę, żeby nie mogli go dogonić, albo goniąc liczyli żwirek dla kota.... Go Carlos! J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 10, 2011 No i d...a , ale nie dało się nic więcej zrobić... Checa znów 3 miejsce. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 10, 2011 sie chop chociaż z trzeciego potrafi cieszyć , wiadzieliście mine Maxa i zespołu jak zajął drugie :?: :geek: Jak na pogżebie . Cicho liczyłem na Kube - w końcu tor domowy , z pozycji na pozycje tracił i poległ w końcu :? Strasznie mi żal Pawła Szkopka , tor zna jak własną kieszeń , warm up dziewiąty . Pierwszy zakręt wziął czterech po zewnętrznej ale Iwanow wypchnął w drugim zakrecie Wegra o nazwisku ?(*#~~,$ a ten Pawła , chciał sie jeszcze ratować i wtedy Iwanow go zciągnął :? . Pechowy sezon - dopiero dwa razy dojechał i za kazdym razem punkty były :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Lipiec 11, 2011 Właśnie wróciłem z Brna jak się wyśpię może wrzucę jakąś fotkę, udał się dorwać Carlosa na paddocku :). Carlos walczył ale niestety w 2 wyścigu 3,33 byli poza zasiegiem raczej , w pierwszym szkoda bo mogł ich minąc. :( Co do Pawła to, rozmawiałem z nim po wyscigu i rzeczywiście był lekko poddenerwowany tym wypchnieciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Lipiec 11, 2011 Jak obiecałem dołączam foty. Chyba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach