the12 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Fartem nie fartem ale na koniec sezonu był pierwszy a to sie w wyścigach liczy. Po co wygrywac 5 razy :) jak można zostac mistrzem wygrywając tylko 2 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Ja nie mam problemu z tym, że tylko dwa wyścigi wygrał w walce o tytuł w 2006, ani z tym, że w ogóle wygrał 3 wyścigi. Jak napisąłem wczesniej chciałbym tak jeździc i tak wyglądać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Ja nie mam problemu z tym, że tylko dwa wyścigi wygrał w walce o tytuł w 2006, ani z tym, że w ogóle wygrał 3 wyścigi. Jak napisąłem wczesniej chciałbym tak jeździc i tak wyglądać ;) O faaak Rafi kocha Nikiego Fart o którym mówice tak wygląda: - ktos mi nie wiedziec czemy proponuje start w wyscigu motogp, ja go wygrywam bo zanim puściłem sprzegło wszyscy się juz wywrócili na pierwszym kółku i ja dojeżdzam do mety zwycięstwo! A pózniej dowiaduje sie , że w tym sezonie więcej wyścigów nie ma bo nie ma. Więc zostaje championem farciarzem! I za rok nikt nie chce ze mna podpisać kontraktu bo wszyscy wiedzą, ze to był fart a Maniax palą ns Slovakia :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Odkryłeś moją tajemnicę. Cóż będzie trzeba jakoś dalej z tym żyć. Jak chcesz, w tym roku możesz być, może nie mistrzem świata (jeszcze), ale triumfatorem GP Japonii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Lipiec 22, 2011 No ze Stonerem w GPJ już wygrasz .... :P stwierdził że nie jedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach