Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Franz

On był Nasz

Polecane posty

Fartem nie fartem ale na koniec sezonu był pierwszy a to sie w wyścigach liczy. Po co wygrywac 5 razy :) jak można zostac mistrzem wygrywając tylko 2 :P

Ja nie mam problemu z tym, że tylko dwa wyścigi wygrał w walce o tytuł w 2006, ani z tym, że w ogóle wygrał 3 wyścigi. Jak napisąłem wczesniej chciałbym tak jeździc i tak wyglądać ;)

Ja nie mam problemu z tym, że tylko dwa wyścigi wygrał w walce o tytuł w 2006, ani z tym, że w ogóle wygrał 3 wyścigi. Jak napisąłem wczesniej chciałbym tak jeździc i tak wyglądać ;)

O faaak Rafi kocha Nikiego

Fart o którym mówice tak wygląda:

- ktos mi nie wiedziec czemy proponuje start w wyscigu motogp, ja go wygrywam bo zanim puściłem sprzegło wszyscy się juz wywrócili na pierwszym kółku i ja dojeżdzam do mety zwycięstwo! A pózniej dowiaduje sie , że w tym sezonie więcej wyścigów nie ma bo nie ma. Więc zostaje championem farciarzem!

I za rok nikt nie chce ze mna podpisać kontraktu bo wszyscy wiedzą, ze to był fart a Maniax palą ns Slovakia :twisted:

Odkryłeś moją tajemnicę. Cóż będzie trzeba jakoś dalej z tym żyć.

Jak chcesz, w tym roku możesz być, może nie mistrzem świata (jeszcze), ale triumfatorem GP Japonii.

No ze Stonerem w GPJ już wygrasz .... :P stwierdził że nie jedzie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.