Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jurjuszi

Nissan Primera 2.0 comfort +

Polecane posty

Chętnie sprzedam Nissana Primerę P11 rocznik 2000

przebieg 170.000 km

2.0 136KM, klimatronic, podgrzewane fotele, elektryczne szyby x4, el. lusterka podgrzewane. Radio + .... no właśnie nie CD tylko zajebisty kaseciak. Na tylnej szybie naklejka mocy D.O.C. Desmomaniax.

kolor: srebrny

Cena 10.000 zł.

Fura odpaliła po roku stania bez najmniejszego kłopotu.

Usterki: zablokowane tylne prawe koło (zacisk trzyma), zdemontowany tylny zderzak, przednie zawieszenie do roboty, nie działa centralny zamek w tylnych lewych drzwiach (wszystkie moje samochody mają tę wadę, nie wiem czemu). Brak badania technicznego, kartę pojazdu zgubiłem, ale można zrobić nową. OC ważne do 17 stycznia 2012.

Stan prawny: czekam na zdjęcie cesji po spłacie kredytu, ale po wpłacie 5000 zł na konto mojej ex małżonki, wydaję dowód i kluczyki i można śmigać, papierologię jak i II transzę można załatwic później nie mam z tym problemu.

Sprzedaję samochód, bo go po prostu nie używam i szkoda go, bo to naprawdę wygodna i wbrew opzorom ekonomiczna fura. Spokojna jazda w trasie to ok. 7,4l/100km. Wczoraj był ktoś oglądać, ale taki burak, że mu nie sprzedam.

pozdr

Nie mam. Zwykła srebrna Primera z klamkami w kolorze nadwozia. Nic szczególnego. Nie chce mi się jechać do żony, żeby zrobić fotki. Najlepiej obejrzeć osobiście - fotki i tak niczego nie pokazują.

pozdr

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.