jurjuszi 3 Napisano Lipiec 20, 2011 Chętnie sprzedam Nissana Primerę P11 rocznik 2000 przebieg 170.000 km 2.0 136KM, klimatronic, podgrzewane fotele, elektryczne szyby x4, el. lusterka podgrzewane. Radio + .... no właśnie nie CD tylko zajebisty kaseciak. Na tylnej szybie naklejka mocy D.O.C. Desmomaniax. kolor: srebrny Cena 10.000 zł. Fura odpaliła po roku stania bez najmniejszego kłopotu. Usterki: zablokowane tylne prawe koło (zacisk trzyma), zdemontowany tylny zderzak, przednie zawieszenie do roboty, nie działa centralny zamek w tylnych lewych drzwiach (wszystkie moje samochody mają tę wadę, nie wiem czemu). Brak badania technicznego, kartę pojazdu zgubiłem, ale można zrobić nową. OC ważne do 17 stycznia 2012. Stan prawny: czekam na zdjęcie cesji po spłacie kredytu, ale po wpłacie 5000 zł na konto mojej ex małżonki, wydaję dowód i kluczyki i można śmigać, papierologię jak i II transzę można załatwic później nie mam z tym problemu. Sprzedaję samochód, bo go po prostu nie używam i szkoda go, bo to naprawdę wygodna i wbrew opzorom ekonomiczna fura. Spokojna jazda w trasie to ok. 7,4l/100km. Wczoraj był ktoś oglądać, ale taki burak, że mu nie sprzedam. pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Lipiec 20, 2011 Prosimy o zdjęcia! 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurjuszi 3 Napisano Lipiec 20, 2011 Nie mam. Zwykła srebrna Primera z klamkami w kolorze nadwozia. Nic szczególnego. Nie chce mi się jechać do żony, żeby zrobić fotki. Najlepiej obejrzeć osobiście - fotki i tak niczego nie pokazują. pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano Sierpień 8, 2011 Samochód jest jeszcze na sprzedaż ?Za 8tys w tym stanie jak opisałeś mogę wziąć .Zobacz jaką Primere moższe wyrwać za 10 000 http://allegro.pl/nissan-primera-2-0-td ... 01290.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 8, 2011 A co to tablica ogłoszeń czy alledrogo? miras orarnij! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach