borubar 0 Napisano Lipiec 21, 2011 Po rozmowie z kolegami z cargo postanowiłam poprosić was o pomoc w wyborze pierwszego Ducata Zależy mi na czymś sprawdzonym, co by nie musieć dofinansowywać go po zakupie. Znalazłam takiego w Kielcach: http://allegro.pl/ducati-monster-620-i- ... 84462.html Czy ktoś może mi coś o nim powiedzieć, albo jeszcze lepiej, może jest ktoś z Kielc i mógłby go dla mnie obejrzeć. Wszystkim chętnym i pomocnym dzięki B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Lipiec 21, 2011 Cześć ;) Znam ten motocykl i właściciela, dwukrotnie miałem nawet możliwość wspólnej jazdy. Wiem tyle że właściciel dbał o moto, i zawsze prezentowało się bardzo dobrze. Pod względem technicznym nie mam wiele do powiedzenia poza tym że kierownica wydawała mi sie troszkę za mała :lol: . Ale to pewnie dla tego że używam szerokiej i do takiej przywykłem. Ale to akurat jest szczegół i każdy dopasowuje pod siebie. Niestety nie będę miał możliwości podjechania bo dzisiaj rano wyjeżdżam na 3 tygodnie. Moim skromnym zdaniem maszyna na pewno warta zainteresowania ;) Parę osób z Kielc już tutaj zagościło wiec pewnie ktoś wyciągnie pomocną dłoń;) Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borubar 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Dzięki Fifi za odpowiedź. Mama nadzieję, że ktoś się z Kielc odezwie. Na razie to już rekomendacja :-) bez wprawnego oka boję się jednak kupować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Lipiec 25, 2011 a moze zamiast monstera to 750 S ? :) ja wlasnie sie waham ze sprzedaza bo bede potrzebowal cos bardziej dwuosobowego :) moto kupiony rok temu na tym forum od Miska. (viewtopic.php?f=76&t=4559) w tym czasie zrobilem ok 2k km na codziennych dojazdach do pracy. fotek za bardzo nie mam ale moge podjechac gdziekolwiek w Wawie w celach prezentacyjnych :) Pozdr ! Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kielbach 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Mam 620i.e. do oddania w dobre ręce, jeśli jeszcze aktualne to Proszę Daj znać. Aukcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach