klekot999 29 Napisano Lipiec 29, 2011 Na wolnym narazie nieźle, ciekawe jak dalej... czyżby padało w Angoli... :mrgreen: Wtedy Ducatki mają szansę... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Weekend ma byc bezdeszczowo, zapowiadaja. Ale pogoda tu sie zmienia co godzine :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Bez deszczu może być problem, no ale Carlos chyba 1 czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 30, 2011 W drugim treningu Hopkins pierwszy - ale kto to jest ?? ;) :D . A potem Checa , Guintolli , Berger czyli 3 X Ducati . Zobaczymy zobaczymy 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Hooper na pole :) ale jaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Hopkins na Suzuki. Wooowww Lubie tego typa.... Do tego dosiada suzi W mordeczkę przyznam ze bede mu dopingować z całych sił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Brawo :P . A Hooper śmigał już w Moto GP i chyba całym cyklu WSBK też. Prawda ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 30, 2011 Ja oczywiście całyczas kibicuję Ducati to się nigdy nie zmieni... J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 31, 2011 Chciałbym szanownym kolegom zwrócić szczególną uwagę na Stocksporty, jednak Ducati dają radę co :thumbup: :clap: :twisted: :crazy: :wave: :wave: :wave: Pozdr. J-999 Forza Ducati! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Lipiec 31, 2011 No i Carlos daleko z przodu jako 1 przecina linie mety.................... Lavert 2 Melandri 3 Hopper 5 Biaggi ostatni No :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 31, 2011 Nie wiem jak to się stało, ale Nasz Carlos zaliczył dublet dodając 50 pkt. do dotychczasowej puli... W Stockach też nieźle, chociaż myślałem, że Guliamo dojedzie...ale i tak 1 miejsce dla Ducati niejaki Petrucci... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 31, 2011 I co? Ducati wymiata........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 1, 2011 No Checa pokazał klasę, teraz miesiąc przerwy, oby jak naowocniej spożytkował, bo Nurburing nie jest zbyt łatwym torem... Z drugiej "mańki", jak to jest, że Stockowe maszyny mają takie wyniki, a w testach poczytnych czasopism europejskich Ducati na końcu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 1, 2011 No Checa pokazał klasę, teraz miesiąc przerwy, oby jak naowocniej spożytkował, bo Nurburing nie jest zbyt łatwym torem... Z drugiej "mańki", jak to jest, że Stockowe maszyny mają takie wyniki, a w testach poczytnych czasopism europejskich Ducati na końcu??? Bo, Bo , Bo ....... mysle, że tylko tyle można powiedzieć ha ha ha!!! A miały te japonskie byc prawie jak hamerykanskie, popatrz popatrz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Bo te " stocki " to różnią się sporo od tych co stoja w salonie. Do tego to R-ki a w gazetach porównują "zwykłe" 11 albo S-ki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Sierpień 1, 2011 A ja sobie teraz wyscig pooglądałem , fajnie ze tak mozna bo praca w niedzielę :) . Carlos koncertowo ,pieknie :clap: , wierzę że nikt juz Go nie zatrzyma w walce o mistrzostwo . U nas jeszcze sie lato nie rozpoczęło właściwie a do końca rywalizacji pozostały TYLKO 4 rundy :? . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Z drugiej "mańki", jak to jest, że Stockowe maszyny mają takie wyniki, a w testach poczytnych czasopism europejskich Ducati na końcu??? Bo pewien poczytny magazyn-przedrukowywany w wielu krajach europejskich- ma redakcję w Niemcowni i nie ważne jakie moto są porównywane to wygrywa Beee!mwu -nawet jeżeli nie występuje w teście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Z drugiej "mańki", jak to jest, że Stockowe maszyny mają takie wyniki, a w testach poczytnych czasopism europejskich Ducati na końcu??? Bo pewien poczytny magazyn-przedrukowywany w wielu krajach europejskich- ma redakcję w Niemcowni i nie ważne jakie moto są porównywane to wygrywa Beee!mwu -nawet jeżeli nie występuje w teście ;) Ja uważam , że BMW jest swietne..... w połowie tak dobre jak 11-tka i w 1/8 tak piekne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Prawda jest taka ze salonowa bemka bije na głowe cała konkurencje. Szkopy stworzyły nad motocykl i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Prawda jest taka ze salonowa bemka bije na głowe cała konkurencje. Szkopy stworzyły nad motocykl i tyle. Ale w którym miejscu bije???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Sierpień 2, 2011 w Niemczech :P Poczekacie na 1199 to dopiero będzie NAD motocykl :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 2, 2011 w Niemczech :P Poczekacie na 1199 to dopiero będzie NAD motocykl :P Nie trzeba czekać.....wróćcie do gazet motocyklowych z 2007 i 2008 roku i przeczytajcie co pisali o 10 i 11 na tle innych motocykli, wtedy jeżdziłem jeszcze na R1 i nie źle mnie Włosi <font color='red'>[desmo]</font>. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 2, 2011 W brzydocie hahahahhaha... Ja naturlish pancergewrre zum bewhel, nur fur dojcze... Niemce, jakby nie kombinowali ze stylistyką, zawsze to czołg, a to pancernik im wyjdzie, czasem MG42... To zresztą umieją najlepiej... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Też nie lubie szkopów ale obiektywnie rzecz ujmując nowa bmw jest lepsza pod wzgledem technicznym od całej konkurencji. Wygląd to innna inszość... Mam nadzieje ze ich hegemonia zostanie przełamana w następnym sezonie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 2, 2011 Na całe szczęście to nie Ducati, więc z mej strony cała dyskusja nie ma sensu, na dodatek, 4-cylindrowa wyjąca rzędówka, i na szczęście( dla mnie) nigdy nie patrzę na motocykle obiektywnie, podoba mi się +, nie podoba mi się -, bmw, ma - bo robiło fajne sprzęty, co prawda też pancergewere, ale przynajmniej miały to coś, dla mnie życie nie kończy się na ułamkach sekund, danych technicznych, ale z tego jak się czuję podczas jazdy/patrzenia/używania...co z tego że teraz na topie mocy jest bmw, skoro w przyszłym roku, będzie kawasak napędzany jądrem 10 razy mocniejszy, czy mi to imponuje, NIE. Już tu nie spamuję. Nara. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach