Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Unistar

Problem z przednim hamulcem oraz manetką w S4R

Polecane posty

Witam wszystkich, może jest tu jakiś geniusz, który jest mi w stanie pomóc, za co będę niezmiernie wdzięczny i dostarczam jeszcze dzisiaj kurierem na jednym kole palete piwa... :mrgreen: A więc odnośnie manetki, po odkręceniu i puszczeniu gazu, czuję się jakbym jechał na tempomacie... :| Obroty nie spadają, nie wiem, może to jakaś błachostka i wystarczy przesmarować, chętnie usłyszę gdzie i jak, ponieważ co do motocykli dopiero się uczę i za ch... nie wiem... :mrgreen: A w związku z hamulcem, problem polega na buksowaniu, wibrowaniu przedniego koła, który niesie się praktycznie na cały motocykl, oczywiście podczas wciskania klamki... :| Mam nawet wrażenie, że zaczęło się to pogarszać... :| Dodam tylko, że stało mi się to nagle w trasie, nie padał deszcz i w dziurę również raczej żądną nie wpadłem... Jakaś aluzja, pomysł, sugestia abym chociaż wiedział gdzie szukać?! Z góry dziękuje za wszycho!

Pzdrerka

Unistar

Nie baw się sam. Naprawdę. Oddaj do serwisu jak najszybciej. Nie musi być Ducati, byle dobry.

jeśli chodzi o hamulec to może być krzywa tarcza - ja przynajmniej z czymś takim się spotkałem.

a tempomat ...hmmm może Warto zostawić... wiesz będziesz miał ręce wolne :))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.