TomTom 2 Napisano Sierpień 7, 2011 Witam, Sprzedaję moją ślicznotkę. Auto w stanie idealnym, godne polecenia. Może ktoś z Was poszukuje akurat takiego a może ktoś ze znajomych... Poniżej link do aukcji: http://moto.allegro.pl/bmw-e46-320d-i1757966105.html Pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Sierpień 7, 2011 :? :lol: :lol: :lol: :lol: Przepraszam nie mogłem :) Mordo popytam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Sierpień 7, 2011 komplet kół ziomowych Ja poprosze same koła. Będą pasowały do deskorolki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 8, 2011 Skopać komuś dupsko? 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 8, 2011 :lol: Takie porządne auto chce zamienić na zło :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 8, 2011 :lol: Takie porządne auto chce zamienić na zło :lol: Jesteś moim mentorem, biore przykład z Ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Sierpień 8, 2011 :lol: :lol: Benzynę z automatem bym wziął :P Co będzie napędzać alfe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 8, 2011 Co będzie napędzać alfe ? Olej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 16, 2011 Auto poszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach