Krycha 0 Napisano Sierpień 11, 2011 hej, mam do sprzedania taka czarna kurtke tekstylna, nowka sztuka nie smigana metki, naklejki fabryczne nietkniete. http://4bikes.pl/alpinestars-stella-tfl ... -1797.html Caly opis jak na stronie tej stronie. (pelna nazwa na metce Stella TFLAT TRACK), rozmiar M, kolor czarny. Cena 300 PLN (za tyle kupilem i nie bede nikogo naciagal) Uwagi odnosnie sprzedazy: Kurtka do ogladania, przymierzania, wybrzydzania w Warszawie. Oferta wazna do wtorku 16.08 bo jak nikt sie nie bedzie zainteresowany to odsylam do sklepu. Fotki wszelakie (metki wszywki, paragony) moge zrobic po poludniu. wczoraj mi przyszla przesylka z Buy Vip i okazalo sie, ze kurtka jest za duza na moja zone :( Tel do mnie to 696 111 190 Pozdr Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Sierpień 11, 2011 Zawsze możesz jej kupić 5kg słodyczy, moze się wtedy wpasuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Sierpień 11, 2011 Oho. Ale nie wyrzuciła Cię z chałupy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Sierpień 11, 2011 LoL :> sama sobie taka wybrala :) ja jestem tylko poslancem ... taki urok kupowania przez net bez przymiarki :/ cale szczescie mozna bez problemu zwrocic do sklepu, ale ze cena byla bardzo okazyjna to moze ktos skorzysta, a jak nie to zwrot :) Pozdr ! Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach