MAZUR 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Poszukuje tylnej felgi do 848, albo 1098, może być krzywa, bo i tak będzie wisieć na ścianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 31, 2011 Mazur - zegar z akcentem Ducati sobie szykujesz ? :mrgreen: Żeby w zimę być bliżej suki ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Chyba Duki :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 31, 2011 No akurat Mazur ma Dukę- Sukę ;) :lol: Za takimi się na ulicy oglądamy, aż do nadwyrężonych kręgów szyjnych :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 A nie chcesz kupic przedniej od 1098. Carbonowe BST, juz z zegarem gotowa na sciane :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAZUR 0 Napisano Wrzesień 3, 2011 Nie nie musi być tył !!!! ;-) I przypominam biały, że mam Ducati, kolorowe bo kolorowe ale Ducati ;-) Poszukiwania trwają...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 3, 2011 I przypominam biały, że mam Ducati, kolorowe bo kolorowe ale Ducat Za cholerę nie wiem o co Ci chodzi - wiem, że Ducati - przecież widziałem. Jest świetnie zrobiona, a przy tym, jak to Duka, potrafi "pokazać pazurki" - no więc "Suka" ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach