gajos 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 Od poczatku. Sciagany z UK, pierwsza rejestracja - 06.2005. Pierwsza rejestracja w PL - 07.2010. Tak wiec jestem posiadaczem od troche ponad roku. Kupilem ze swiezo wymienionymi paskami. Pierwszy przeglad robilem u Darka. W zeszlym sezonie zrobilem mooooze 500km. W tym... moze 2000km. Motocykl w kolorze "tangerine red" - jedyny taki widzialem w ogloszeniach w pl i za granica - moze to jakis argument a konto ostatnich kradziezy? ;-) Ale powaznie - chyba jedyny w tym kolorze w PL. Co ma niestandardowe? Kierownica Magura. Reszta fabryczna. Przebieg - zaokragle do 11500mil (~18500km) bo nie pamietam dokladnie - oczywiscie jesli zajdzie potrzeba moge udokumentowac przebieg zdjeciem. Przeglad techniczny - wazny do 26.08.2012. Nie bede dziecinny i powiem co bym sam zrobil gdybym nie sprzedawal: zbiornik paliwa - odmalowalbym. Kupilem moto z naklejonym czarnym tank protector. Pod nim niestety widac ze troche lakieru odlazlo - wiem juz dlaczego sprzedajacy tak to nakleil... Zadupek - dwie czy trzy ryski... No to cos zdecydowanie dla estetow. Zauwazylem ostatnio podrysowana pokrywe sprzegla... Tego zdecydowanie nie bylo jak kupowalem motocykl jak rowniez w trakcie uzytkowania sam nie wyglebilem. Zima wprowadzal sie ktos do mojego bloku i poniewaz parkowal przy moim moto (z przyczepkami, duperelami - robotnicy sie krecili...) domyslam sie ze wtedy cos ktos mi napsul... Wszystko. Mechanicznie - bylem nim w Krakowie, Wroclawiu, krecilem sie blizej/dalej - wszystko w porzadku. Cena wyjsciowa (do negocjacji) - 17k pln. Znacie kogos zainteresowanego - mozna na mnie przekierowac. Nie sprzedam - robie przeglad i ujezdzam dalej. Nie oglaszam sie na zadnych portalach bo nie mam cisnienia na sprzedaz, ktore tym bardziej opada po przejazdzce. Kontakt - skype (drenkrom), msn (piotr[kropka]gajewski at teradata.com), mail pg[kropka]gajos at gmail.com, telefon 661 112 850. Jakby ktos pytal... sprzedaje bo ciagnie mnie do czegos co sprzedalem (Aprilia Pegaso i generalnie ta marka). W sumie albo zmienie na inne moto albo na stereo. Ot fanaberia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 5, 2011 Podaj cene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Przeca jest :) 17k pln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 6, 2011 Przepraszam, zbyt pobieznie chyba przeczytalem :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Zaktualizujmy cene, wyjsciowo do 16k z niewielka negocjacja. Acha, kilka zdjec: http://goo.gl/eLgiF http://goo.gl/IGqST Jak trzeba mozna dorobic nowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Październik 19, 2011 Dobra, ostatnia aktualizacja: 15500zl. Sprzedaje bo nie mam umiejetnosci ani pieniedzy zeby przyinwestowac/zrobic co trzeba. Dodatkowo finansowo ogolnie kiepsko wiec jesli w ogole beda kolejne O_O to cos tanszego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach