Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
gajos

[S] Monster S2R 800 - jedyny taki kolor w Polsce! ;-)

Polecane posty

Od poczatku. Sciagany z UK, pierwsza rejestracja - 06.2005. Pierwsza rejestracja w PL - 07.2010. Tak wiec jestem posiadaczem od troche ponad roku.

Kupilem ze swiezo wymienionymi paskami. Pierwszy przeglad robilem u Darka. W zeszlym sezonie zrobilem mooooze 500km. W tym... moze 2000km.

Motocykl w kolorze "tangerine red" - jedyny taki widzialem w ogloszeniach w pl i za granica - moze to jakis argument a konto ostatnich kradziezy? ;-) Ale powaznie - chyba jedyny w tym kolorze w PL.

Co ma niestandardowe? Kierownica Magura. Reszta fabryczna.

Przebieg - zaokragle do 11500mil (~18500km) bo nie pamietam dokladnie - oczywiscie jesli zajdzie potrzeba moge udokumentowac przebieg zdjeciem.

Przeglad techniczny - wazny do 26.08.2012.

Nie bede dziecinny i powiem co bym sam zrobil gdybym nie sprzedawal: zbiornik paliwa - odmalowalbym. Kupilem moto z naklejonym czarnym tank protector. Pod nim niestety widac ze troche lakieru odlazlo - wiem juz dlaczego sprzedajacy tak to nakleil... Zadupek - dwie czy trzy ryski... No to cos zdecydowanie dla estetow.

Zauwazylem ostatnio podrysowana pokrywe sprzegla... Tego zdecydowanie nie bylo jak kupowalem motocykl jak rowniez w trakcie uzytkowania sam nie wyglebilem. Zima wprowadzal sie ktos do mojego bloku i poniewaz parkowal przy moim moto (z przyczepkami, duperelami - robotnicy sie krecili...) domyslam sie ze wtedy cos ktos mi napsul...

Wszystko. Mechanicznie - bylem nim w Krakowie, Wroclawiu, krecilem sie blizej/dalej - wszystko w porzadku.

Cena wyjsciowa (do negocjacji) - 17k pln.

Znacie kogos zainteresowanego - mozna na mnie przekierowac. Nie sprzedam - robie przeglad i ujezdzam dalej. Nie oglaszam sie na zadnych portalach bo nie mam cisnienia na sprzedaz, ktore tym bardziej opada po przejazdzce.

Kontakt - skype (drenkrom), msn (piotr[kropka]gajewski at teradata.com), mail pg[kropka]gajos at gmail.com, telefon 661 112 850.

Jakby ktos pytal... sprzedaje bo ciagnie mnie do czegos co sprzedalem (Aprilia Pegaso i generalnie ta marka). W sumie albo zmienie na inne moto albo na stereo. Ot fanaberia.

Dobra, ostatnia aktualizacja: 15500zl.

Sprzedaje bo nie mam umiejetnosci ani pieniedzy zeby przyinwestowac/zrobic co trzeba. Dodatkowo finansowo ogolnie kiepsko wiec jesli w ogole beda kolejne O_O to cos tanszego...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.