Majki79 4 Napisano Wrzesień 17, 2011 Witam. Jak w tytule, posiadam na sprzedaż swoje Ducati 749 z 2004roku które ma przejechane 21.500km. Motocykl jest w świetnej kondycji wizualnej i technicznej. Przy 21.000km został wykonany duży serwis w Moto-Arte Dećin w Czechach gdzie wymieniono między innymi: -wymiana pasków rozrządu -wymiana płynów ustrojowych (olej, płyn chłodniczy, płyn hamulcowy itp) -wymiana tarcz sprzęgłowych -wymiana świec zapłonowych -wymiana cewki zapłonowej przedniego cylindra Napęd jest w Bardzo Dobrym stanie tak jak opony...na dzisiejszy dzień moja 749 nie wymaga żadnego wkładu finansowego. Moto ma piękne malowanie SENDO MOBILE PHONE RACING TEAM. Jest to replika z Brytyjskich wyścigów Superbike. Oryginalnie był Żółty lecz teraz wygląda naprawdę Interesująco. Z dodatków jakie posiada moje Ducati to: -wydech Termignoni -czarna szyba dubble-bubble -karbonowa osłona rury wydechowej -karbonowy tylny błotnik -alarm Datatool + Spyball -tuningowe klamki hamulca i sprzęgła Więcej grzechów nie pamiętam... Po info proszę na GG 9464457 lub telefon 600-215-339 ewentualnie wiadomość na PRIV. Dodatkowe fotki mogę przesłać jak wykonam świeże... Cena 18.000zł do negocjacji przy ewentualnych oględzinach...powód sprzedaży jest prosty, w garażu stoi Hypermotard :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majki79 4 Napisano Wrzesień 27, 2011 Obiecane Fresh Foto...Dziś Zrobione. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach