KGr 1 Napisano Wrzesień 22, 2011 Witam! Jak w tytule - poszukiwany Monsterek. S2r 1k, 0.8k od 2006 wzwyz albo nowa generacja - albo cos podobnego :) W stanie ogolnie bez zastrzezen, bez dzwona, z przebiegiem bez przesady - najlepiej czerwony :) W cenie racjonalnej jak na model i wiek. Jezeli chodzi o lokalizacje to chcialbym moc obrocic w ta i z powrotem jednego dnia :D Jestem z Wrocka. kontakt: kryst (na) tlen.pl lub po prostu priv. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 22, 2011 Witam Serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 24, 2011 S4R testastretta tez moze byc :) Jezeli tylko mnie bedzie stac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TYNA 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 Mamy do sprzedania S4R z 2005 roku bezwypadkowy, czerwony przebieg tylko 6000 km. Jesteś zainteresowany napisz na PW Pozdrawiam TYNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 28, 2011 Tyna ??? :shock: :o No co Ty ??? Nie mów, że 8-ka teraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TYNA 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 :D Sprzedaję nie mój własny egzemplarz. Mój zostaje na amen w garażu i ze mną. 8-ka nie coś "innego" chodzi mi po głowie ale to wkrótce. Zainteresowanych zapraszam :lol: - jak wyżej S4R Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 28, 2011 coś "innego" chodzi mi po głowie ale to wkrótce Oj Ty, oj Ty - pogadamy sobie w Jarocinie :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
01franki 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 s2r 2005r. jesli jestes zainteresowany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 5, 2011 Wciaz aktualne, a najgorsze ze przez to bezmotorewie zaczynam sie zastanawiac nad sushi z wedzonym, czterocylindrowym lososiem... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 5, 2011 Wciaz aktualne, a najgorsze ze przez to bezmotorewie zaczynam sie zastanawiac nad sushi z wedzonym, czterocylindrowym lososiem... :( :o Wiesz, że przy wirusie desmo takie sushi może Ci bardzo zaszkodzić :? Nic z działu sprzedam nie podpasowało? S4R od Tyny, S4R Serka, S4 Ptaśka, S2R 800 Gajosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 5, 2011 Dchodze do wniosku ze na S4R to ja za cienki w uszach jestem :( Chociaz na tego "tynkowego" pewnie i bym sie skusil, gdyby bylo mnie stac... S2R Gajosa nie porwal mnie jakos, nie wiem czemu w sumie. Gorzko mial fajnego monstera i pewnie bym sie z nim dogadal co do ceny, ale wlasnie "mial". Nic, dam sobie troche czasu, ten sezon i tak diavli wzieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 5, 2011 Mogę powiedzieć tylko, że Gajosa bastard ma świetny kolor, niespotykany. No nic, nie walcz z chorobą, bo Ci bable na mózgu wyjdą :wtf: :lol: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach