Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
desmofighter

Monster 696 Paweł Handschuh

Polecane posty

Zostałem upoważniony do wystawienia do sprzedaży ducati Pawła. Tylko dla powaznie zainteresowanych podaje mój nr tel 602.286.597

KGr    1

Kurcze, z jednej strony jest to jeden z motocykli za ktorymi sie rozgladam od dluzszego czasu, i z tak pewnej reki - ale z drugiej strony, kurcze, nie wiem czy nawet wypada... gdyby to zalezalo od niego, pewnie by go nie sprzedawal. Szkoda czlowieka, zwlaszcza ze nie zdazylem poznac :(

KGr nawet sie nie zastanawiaj.

Wypada i to bardzo. Rodzinie na pewno przyda sie $$ a ty zyskasz dobrego konia z Duszą.

czy wypada nie ma co się zastanawiać gdyż to decyzja rodziny i szacunek nie pozwala dyskutować, Paweł myślał o zamianie na 848evo i napewno monstera najchętniej oddałby w ręce innego klubowicza, a przy okazji nabywasz też gwarantowane honorowe miejsce dla rumaka na każdym zlocie

Ok. Z wyjatkowej przyczyny niech temat zostanie bez ceny ale Przemo- czy wiesz jaki rocznik, przebieg?

J

Ok. Z wyjatkowej przyczyny niech temat zostanie bez ceny ale Przemo- czy wiesz jaki rocznik, przebieg?

J

monster Pawła jest z 2008roku i ma 46200km

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.