Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
lkrencik

10cio letni monster do 10000pln

Polecane posty

Dzis kolega zadał mi teoretycznie hipotetyczne pytanie:

czy mozna do 10 000pln kupic 10cio letniego malego monstera w stanie "nie wymaga inwestycji"

jako że nigdy nie interesowałem sie tym zagadnieniem, pytam Was - da radę?

jeśli tak to czego szukać? zapewne jak bedzie mial kase bede go namawiał na klubowy egzemplarz (no może poza mateussowym :P )

dziekuje z góry za odpowiedź

pozdrawiam

lk

Moim zdaniem tylko monster 600. Jak szukałem motocykla dla siebie to kążdy dosłownie każdy czegoś potrzebował. To było dwa lata temu ale zdanie nie zmienie.

Z tych co spotykałem w okolicy kumpel z Kielc miał monster 600 w świetnym stanie zadbany jak żaden, a puścił go tylko za 8 tyś. A co do 620... No raczej nie bardzo. Mój może potrzebować wsparcia przy odnowie wizualnej(w ramach czepilastwa) a inny 620 z okolic to raczej stałe wsparcie techniczne. Choć co ja tam wiem... :roll:

Dowcipniś !!

Mój z nowym komputerem będzie śmigać jak nowo narodzony !!

Ale będzie wart więcej niż 10 tysięcy o ile znajdzie się w przyszłym roku taki kupujący :)

Myślę że za to można kupić wychuchanego i doinwestowanego M600....

Tak się składa, że ja mam takiego monsterka. Nie wymaga żadnego wkładu finansowego przez kolejne przynajmniej dwa lata. Po dużym serwisie przejechal zaledwie 400 km... Jest w 100 procentach zadbany jak każda moja maszynka :) Na wszystko są papiery, robiony w HRG u Domina..

Nie, Magda (narzeczona) dostala odemnie w prezencie M600 z 2000 roku, moto zostalo gruntownie wyremontowane w tym sezonie dla niej, co bym sie nie musial o dziewczyne martwić ;) ...poza tym pelen serwis i naprawa wszelkich niedociagniec ;)

Teraz maly idzie na handelek :) Coprawda jest juz jeden klient.. ale to sie jeszcze zobaczy..

A mojej przepieknej SENNY nie oddal bym za 2x tyle 8-)

A Ty bys nie oddał jakby na torze wciągnęła Cię 620 ? :lol:

Ej mat zebym nie musial mowic wszystkim jak Cie objezdzałem jak taczke z gnojem 8-)

A Ty bys nie oddał jakby na torze wciągnęła Cię 620 ? :lol:

Ej mat zebym nie musial mowic wszystkim jak Cie objezdzałem jak taczke z gnojem 8-)

Panie puszcza się przodem :o ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.