lkrencik 0 Napisano Wrzesień 23, 2011 Dzis kolega zadał mi teoretycznie hipotetyczne pytanie: czy mozna do 10 000pln kupic 10cio letniego malego monstera w stanie "nie wymaga inwestycji" jako że nigdy nie interesowałem sie tym zagadnieniem, pytam Was - da radę? jeśli tak to czego szukać? zapewne jak bedzie mial kase bede go namawiał na klubowy egzemplarz (no może poza mateussowym :P ) dziekuje z góry za odpowiedź pozdrawiam lk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Wrzesień 23, 2011 Moim zdaniem tylko monster 600. Jak szukałem motocykla dla siebie to kążdy dosłownie każdy czegoś potrzebował. To było dwa lata temu ale zdanie nie zmienie. Z tych co spotykałem w okolicy kumpel z Kielc miał monster 600 w świetnym stanie zadbany jak żaden, a puścił go tylko za 8 tyś. A co do 620... No raczej nie bardzo. Mój może potrzebować wsparcia przy odnowie wizualnej(w ramach czepilastwa) a inny 620 z okolic to raczej stałe wsparcie techniczne. Choć co ja tam wiem... :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 24, 2011 Dowcipniś !! Mój z nowym komputerem będzie śmigać jak nowo narodzony !! Ale będzie wart więcej niż 10 tysięcy o ile znajdzie się w przyszłym roku taki kupujący :) Myślę że za to można kupić wychuchanego i doinwestowanego M600.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 24, 2011 Zyczę Ci żeby śmigał jak nienormalny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Wrzesień 25, 2011 Tak się składa, że ja mam takiego monsterka. Nie wymaga żadnego wkładu finansowego przez kolejne przynajmniej dwa lata. Po dużym serwisie przejechal zaledwie 400 km... Jest w 100 procentach zadbany jak każda moja maszynka :) Na wszystko są papiery, robiony w HRG u Domina.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Wrzesień 25, 2011 s4 oddasz za 10tys? :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 A Ty bys nie oddał jakby na torze wciągnęła Cię 620 ? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Wrzesień 25, 2011 Nie, Magda (narzeczona) dostala odemnie w prezencie M600 z 2000 roku, moto zostalo gruntownie wyremontowane w tym sezonie dla niej, co bym sie nie musial o dziewczyne martwić ;) ...poza tym pelen serwis i naprawa wszelkich niedociagniec ;) Teraz maly idzie na handelek :) Coprawda jest juz jeden klient.. ale to sie jeszcze zobaczy.. A mojej przepieknej SENNY nie oddal bym za 2x tyle 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Wrzesień 25, 2011 A Ty bys nie oddał jakby na torze wciągnęła Cię 620 ? :lol: Ej mat zebym nie musial mowic wszystkim jak Cie objezdzałem jak taczke z gnojem 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 A Ty bys nie oddał jakby na torze wciągnęła Cię 620 ? :lol: Ej mat zebym nie musial mowic wszystkim jak Cie objezdzałem jak taczke z gnojem 8-) Panie puszcza się przodem :o ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach