PtaS4iek 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 Niestety muszę sprzedać swoje Ducati , w motocyklu zostało zrobione : 1.sprzęgło anty.. Ducabike +docisk , pokrywa+siłownik nowy Oberon 2. opony, klocki, tarcze, nowy zestaw napędowy, zębatki Supersprox , paski itp 3.wydechy arrowa + kolektory dolotowe mojego pomysłu+ filtr otwarty K&N + mapa Ducati dostrojona do zestawu 4.Dodatki : klamki, silikonowe przewody, karbonowe osłony chłodnicy,polerowane pokrywy,zbiorniczki płynu itp. Motocykl ma przejechane po serwisie ok 3tys., przebieg ok 48tys. ( ja nakreciłem ok 15tys, na marginesie w 2003 miał ok 25tys.),jednostka bardzo żywa co widać na wykresie z hamowni.. Wszelki info 603850373, lub na prv Cena 16500pln ps: włożone oprócz serca sporo kasy ale nie będę się wygłupiał z cena , myślę ze jest ok., jeśli ktoś by chciał taniej mogę wrócić do oryginału :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 Jeśli swojego sprzedam w końcu biorę na 90%. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 A jeśli nie... To na tyle ile widziałem mogę polecić. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach