MickyMike 0 Napisano Październik 3, 2011 czesc Ludki mam pytanie odnośnie firmy Bikemaster.pl przeleciałem różne fora i uczucia mieszane. Interesuje mnie wyłacznie :!: Ducati stąd moja obecnosc tutaj. Znalazłem tam fajnego potworka http://bikemaster.pl/?mod=sm&mid=3070 i ciekaw jestem czy moze któryś/raś z Was cos wie o tej firmie, a moze i o tym konkretnym sprzęcie. Dzięki p.s. powitalnie zaliczyłem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Październik 3, 2011 Opinie o BikeMasterze sam znalazłeś więc nie ma co tu więcej pisać. poczytaj jeszcze http://www.moto3miasto.pl/search.php?mode=results Co do samej sztuki, nie wiem nie widziałem, ale zawsze można podjechać i popytać. I w końcu zobaczyć czy Panowie wiedzą co sprzedają. pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MickyMike 0 Napisano Październik 3, 2011 dzięki Nikewid z racji faktu że jestem tu nowy sierściuch, nie liczylem na to ze ktos mógłby sprawdzic dla mnie konkretnego sprzęta. Ale jeśli miałbys chwile wolnego czasu i ochote to byłbym wdzięczny. Sam wątek juz mi sie tu przewinął bo śledze forum od jakiegos czasu, myślalem ze moze cos sie zmieniło w temacie....no nic czeka mnie zjebka o Theo :oops: biorę na klate :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Październik 3, 2011 Namówię Davidsona, mnie pomógł to i Tobie pomożemy. A nie sądzę że zjebka za prośbę o pomoc się należy może jutro nie, bo nie dam rady ale w środę mogę podjechać i wypytać. Czytaj forum a sam zobaczysz o co pytać żeby wiedzieć czy ktoś sprzedaje i zna się na rzeczy, czy tylko chce zarobić na fascynatach marki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MickyMike 0 Napisano Październik 3, 2011 no miło ze DesmoBrać juz na wstępie okazuje zainteresowanie i chęć pomocy - obowiazkowo podać nr skrytki pocztowej pod który podesłać Johny`ego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Październik 3, 2011 A msz tu cytat z Matini'iego "Ja też chętnie pomogę... rzecz jasna My pomagamy Tylko za darmo 8-) więc jak chcesz coś odpalić, to musisz szukać dalej pomocy w oględzinach... :lol:" A Johnny'ego owszem jeśli otworzysz i polejesz :) 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MickyMike 0 Napisano Październik 3, 2011 pewnie ze otworze i poleje....a bede mógł sie też napić? :lol: spoko, od kilku lat (m.i.) barman wiec nie narozlewam 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Październik 3, 2011 O kurde ja chce takie kominy :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Październik 3, 2011 całe szczęscie. Oczywiśce że będziesz mógł wypić, żeby Ci się sztuka nie rozkleiła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Październik 3, 2011 O kurde ja chce takie kominy :twisted: http://www.ebay.co.uk/itm/GP-Exhaust-Du ... 4cecf28df6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MickyMike 0 Napisano Październik 3, 2011 taaaak mi tez kominy przypadły do gustu, tylko nie wiem co z całą reszta maszyny, stad moje głośne wołanie o pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MickyMike 0 Napisano Październik 3, 2011 Nikewid jesli "tylko" picie wystarczy do utrzymania maszyny w git stanie to ja juz moge zaczynać :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Październik 3, 2011 Nikewid jesli "tylko" picie wystarczy do utrzymania maszyny w git stanie to ja juz moge zaczynać :lol: Czytasz forum i doskonale wiesz że potrzeba o wiele więcej. Potrzeba uwagi oraz chęci. Awtedy będzie tak jak mówi Misiek, Ducati się nie psują to my je psujemy nie dbając o nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 4, 2011 Ja oglądałem tak kiedyś 2 ducaty i były w dobrej kondycji, ogólnie nie widziałem jakoś u nich ostrych szrotów, właściciele też ok, można cene ponegocjować na miejscu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Październik 4, 2011 Bikemaster... Generalnie ludzie, którzy kupowali u nich japończyki są zadowoleni. Ale... Strasznie przepłacasz kupując u nich to 1. 2 - na Ducati absolutnie się nie znają (co powiedział mi właściciel ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 4, 2011 Ceny maja spore fakt, ale mówie byłem tam raz ogladać monstery 2 jeden z nich dosłownie przy mnie sie sprzedał, może się nie znaja ale akurat wtedy mieli zadbane egzemplarze, aha wszytko ciągna z UK (rozmowa z włascicielem), chyba że coś się zmieniło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Październik 4, 2011 Nic się nie zmieniło. Nadal UK :) Co do Dukatów... Zajrzałem na ich stronę i tak jak stały, tak stoją wszystkie... http://www.bikemaster.pl/?mod=sm&mid=2846 Ten wyglądał całkiem porządnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach