Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
MickyMike

Bikemaster - opinie

Polecane posty

czesc Ludki

mam pytanie odnośnie firmy Bikemaster.pl przeleciałem różne fora i uczucia mieszane. Interesuje mnie wyłacznie :!: Ducati stąd moja obecnosc tutaj. Znalazłem tam fajnego potworka http://bikemaster.pl/?mod=sm&mid=3070 i ciekaw jestem czy moze któryś/raś z Was cos wie o tej firmie, a moze i o tym konkretnym sprzęcie.

Dzięki

p.s. powitalnie zaliczyłem :D

Opinie o BikeMasterze sam znalazłeś więc nie ma co tu więcej pisać.

poczytaj jeszcze http://www.moto3miasto.pl/search.php?mode=results

Co do samej sztuki, nie wiem nie widziałem, ale zawsze można podjechać i popytać. I w końcu zobaczyć czy Panowie wiedzą co sprzedają.

pozdro

dzięki Nikewid

z racji faktu że jestem tu nowy sierściuch, nie liczylem na to ze ktos mógłby sprawdzic dla mnie konkretnego sprzęta. Ale jeśli miałbys chwile wolnego czasu i ochote to byłbym wdzięczny. Sam wątek juz mi sie tu przewinął bo śledze forum od jakiegos czasu, myślalem ze moze cos sie zmieniło w temacie....no nic czeka mnie zjebka o Theo :oops: biorę na klate :D

Namówię Davidsona, mnie pomógł to i Tobie pomożemy.

A nie sądzę że zjebka za prośbę o pomoc się należy

może jutro nie, bo nie dam rady ale w środę mogę podjechać i wypytać.

Czytaj forum a sam zobaczysz o co pytać żeby wiedzieć czy ktoś sprzedaje i zna się na rzeczy, czy tylko chce zarobić na fascynatach marki.

no miło ze DesmoBrać juz na wstępie okazuje zainteresowanie i chęć pomocy - obowiazkowo podać nr skrytki pocztowej pod który podesłać Johny`ego :D

A msz tu cytat z Matini'iego

"Ja też chętnie pomogę... rzecz jasna My pomagamy Tylko za darmo 8-) więc jak chcesz coś odpalić, to musisz szukać dalej pomocy w oględzinach... :lol:"

A Johnny'ego owszem jeśli otworzysz i polejesz :)

8-)

całe szczęscie.

Oczywiśce że będziesz mógł wypić, żeby Ci się sztuka nie rozkleiła :)

Nikewid jesli "tylko" picie wystarczy do utrzymania maszyny w git stanie to ja juz moge zaczynać :lol:

Czytasz forum i doskonale wiesz że potrzeba o wiele więcej. Potrzeba uwagi oraz chęci. Awtedy będzie tak jak mówi Misiek, Ducati się nie psują to my je psujemy nie dbając o nie

Ja oglądałem tak kiedyś 2 ducaty i były w dobrej kondycji, ogólnie nie widziałem jakoś u nich ostrych szrotów, właściciele też ok, można cene ponegocjować na miejscu :)

Bikemaster...

Generalnie ludzie, którzy kupowali u nich japończyki są zadowoleni.

Ale... Strasznie przepłacasz kupując u nich to 1.

2 - na Ducati absolutnie się nie znają (co powiedział mi właściciel ;))

Ceny maja spore fakt, ale mówie byłem tam raz ogladać monstery 2 jeden z nich dosłownie przy mnie sie sprzedał, może się nie znaja ale akurat wtedy mieli zadbane egzemplarze, aha wszytko ciągna z UK (rozmowa z włascicielem), chyba że coś się zmieniło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.