Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
GELOO

Zamienie 749 na monstera 696

Polecane posty

KGr    1

o faktycznie, owiewki sa sprzed modernizacji w 2005 :)

Moto moze i jest z 2006, ale ktos kto wymianial zapewne zniszczony przod nie zwrocil uwagi ze byly rozne.

o faktycznie, owiewki sa sprzed modernizacji w 2005 :)

Moto moze i jest z 2006, ale ktos kto wymianial zapewne zniszczony przod nie zwrocil uwagi ze byly rozne.

i wahacz jeszcze......

Wiem o tym widze ze jet przed liftem. Jezeli ktos jest nie zainteresowany niech nie oglada. Motpcykl byl sprowadzony w 2007roku do Polski. Pierwsza rejestracja 2006rok. Wiec pewnie dla tego.(kiedys mialem taki przypadek w mojej kawie) Czacha i wahacz nie byly wymieniane. Motocykl mial kiedys szlif na lewa strona. Kupilem go w tym sezonie. Zrobilem 6000km bez najmniejszych problemów. nie spalil ani grama oleju.Po zakupie przeszedl serwis w TransBike ( 700zl), Tak naprawde mialem mnostwo maszyn ale to moj pierwszy plastik i w ogole mi to nie lezy. Pozycja za kierownica jest nie dla mnie, biorąc pod uwage ze mam 165cm jest mi ciezko. Wiec stad ta zamiana na monstera. Moge tez sprzedac za gotówke bo mam cos na oku. 13000zl bez negocjacji. A tak w ogole to postaram sie dotrzec na DESMOEND Jarocin wiec sprzet bedzie do obejrzenia bez sciemniania.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.