wilu 0 Napisano Październik 17, 2011 Witam potrzebuję oryginalnych części do ww modeli i pasujące do nich -stopka boczna ze sprężynami śrubą i nakrętką może być bez mocowania do silnika i bez czujnika -kierownica -dźwignia zmiany biegów z drążkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Październik 18, 2011 Witam potrzebuję oryginalnych części do ww modeli i pasujące do nich -stopka boczna ze sprężynami śrubą i nakrętką może być bez mocowania do silnika i bez czujnika -kierownica -dźwignia zmiany biegów z drążkiem Mam kompletne sety do s4rs , błotnik ,koncowe wydechy , kierownica , kierunki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Październik 19, 2011 Witam potrzebuję oryginalnych części do ww modeli i pasujące do nich -stopka boczna ze sprężynami śrubą i nakrętką może być bez mocowania do silnika i bez czujnika -kierownica -dźwignia zmiany biegów z drążkiem Mam kompletne sety do s4rs , błotnik ,koncowe wydechy , kierownica , kierunki ok poszło na pw aha zapomniałem, jeszcze potrzebuje pokrywe na siedzenie, a jak była by w tym malowaniu był bym w niebie :mrgreen: http://www.ducatimonster.org/forums/mon ... socal.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach