Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
canko

Amore Motocicletta Ducati Monster 600 citta Poznan

Polecane posty

Ciao

Zamieszczam ogłoszenie do sprzedazy mojego ukochanego Ducati.

Zdjęcia: -> https://picasaweb.google.com/115880626478754225318/Monster600Mocca?authkey=Gv1sRgCJ2_ovS03bSi2gE#

Monster 600, rok: 1999, 24500km !, przywieziony osobiscie z Włoch od 1 właściciela - mam rodzine we Włoszech więc motocykl sprowadziłem z pewnego źródła. Motocykł z Civitavecchia w Italii, nie jezdzil tam po deszczu ;) - kolektor i felgi mówią same za siebie.

Motocykl bardzo dobrze konserwowany wizualnie jak i technicznie (mam nawet rachuki z Salonu Ducati).

Stan przepiekny. Kolor: Szary, Grafit ?

Motocykl ma akcesoryjne:

Tłumiki Mivv - przelot,

lusterka - metal mat,

nakladka na fotel (org. kolor lakieru),

tyl od rejestracji,

kierunkowskazy.

Dodatkowo mam wszystkie oryginalne wymienione części: wydechy, kierunkowskazy, zestaw org. kluczy pod siedzonkiem, tyl od rejestracji oraz(pudełko od tłumików;) - wszystko dodaje do zakupu.

Z motorem 0 problemow. Opony, napęd stan BDB. Na nowy sezon przyda sie nowy olej i filtr ale to norma.

Jezdzilem nim głównie w Niemczech przez sezon po trasach Rhineland-Palatinate gdzie mieszkałem. Moto traktowane z pasją...

Sprzedaje ponieważ uzbierałem troche pieniędzy na Monsterka SR oraz planuje daleki lot w Marcu...;)

Cena z akcesoriami to 10600zl do drobnej negocjacji dla forumowiczów.

Moze wydawac sie dużo ale po obejrzeniu motocykla gwarantuje ze zrozumiesz....

Wygląda nie bdb, a jak celujący-...i tak jeździ.

kontakt: 500-460-573, moto jest w Poznaniu, zarejestrowane i opłacone.

ps. Mysle ze przez najblizszy tydzien mozna smialo moto obejrzec itd, pozniej juz zostanie ładnie zakonserwowane na zime i pozostawione w garażu do następnego sezonu.

aaa zapomniałem. MOTO ZAWSZE GARAŻOWANE + dod. trzymane pod pokrowcem z membraną.

Pogoda nadal sprzyja, zatem mozna jeszcze w najblizszych dniach Duke obejrzec ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.