canko 0 Napisano Październik 27, 2011 Ciao Zamieszczam ogłoszenie do sprzedazy mojego ukochanego Ducati. Zdjęcia: -> https://picasaweb.google.com/115880626478754225318/Monster600Mocca?authkey=Gv1sRgCJ2_ovS03bSi2gE# Monster 600, rok: 1999, 24500km !, przywieziony osobiscie z Włoch od 1 właściciela - mam rodzine we Włoszech więc motocykl sprowadziłem z pewnego źródła. Motocykł z Civitavecchia w Italii, nie jezdzil tam po deszczu ;) - kolektor i felgi mówią same za siebie. Motocykl bardzo dobrze konserwowany wizualnie jak i technicznie (mam nawet rachuki z Salonu Ducati). Stan przepiekny. Kolor: Szary, Grafit ? Motocykl ma akcesoryjne: Tłumiki Mivv - przelot, lusterka - metal mat, nakladka na fotel (org. kolor lakieru), tyl od rejestracji, kierunkowskazy. Dodatkowo mam wszystkie oryginalne wymienione części: wydechy, kierunkowskazy, zestaw org. kluczy pod siedzonkiem, tyl od rejestracji oraz(pudełko od tłumików;) - wszystko dodaje do zakupu. Z motorem 0 problemow. Opony, napęd stan BDB. Na nowy sezon przyda sie nowy olej i filtr ale to norma. Jezdzilem nim głównie w Niemczech przez sezon po trasach Rhineland-Palatinate gdzie mieszkałem. Moto traktowane z pasją... Sprzedaje ponieważ uzbierałem troche pieniędzy na Monsterka SR oraz planuje daleki lot w Marcu...;) Cena z akcesoriami to 10600zl do drobnej negocjacji dla forumowiczów. Moze wydawac sie dużo ale po obejrzeniu motocykla gwarantuje ze zrozumiesz.... Wygląda nie bdb, a jak celujący-...i tak jeździ. kontakt: 500-460-573, moto jest w Poznaniu, zarejestrowane i opłacone. ps. Mysle ze przez najblizszy tydzien mozna smialo moto obejrzec itd, pozniej juz zostanie ładnie zakonserwowane na zime i pozostawione w garażu do następnego sezonu. aaa zapomniałem. MOTO ZAWSZE GARAŻOWANE + dod. trzymane pod pokrowcem z membraną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canko 0 Napisano Listopad 11, 2011 Pogoda nadal sprzyja, zatem mozna jeszcze w najblizszych dniach Duke obejrzec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach