Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
ducafil

oddam-zamienie na "flaszkę"-opony dunlop

Polecane posty

witam. oddam komplet opon dunlop chyba sportmax d209rr przód 120/70 i tył 180/70 do monstera i innych siedemnastek.opony ściągnięte zimą tego roku z mojej s4 rocznik chyba 2007 lub 2009-wymiana na nowe- zapakowane już w folię stretch,bo miałem je wysłać jednemu baranowi z allegro, ale coś kręcił więc,kij mu bary. stan-przód dość dobry,dużo bieżnika, tył-wyjechany środek, ale z tego co pamiętam jeszcze nie do tw. na pewno nie były naprawiane, mam w kompie jeszcze fotki z allegro.nie chce mi się rozpakowywać z tej folii, bo się z nią namęczyłem przy pakowaniu. jesli się komuś przydadzą to proszę o info na priv-do ceny "flasi" doliczcie koszt wysyłki-ile?? trzeba sprawdzić w dhl,ups itp. ja nie mam czasu, a opony mi zawadzają w garażu.kto pierwszy temu oddam-mile widziany odbiór własny,może być połączony z konsumpcją w/w trunku ;-)

0.jpg

Jeśli jeszcze nikt się nie zgłosił to ja bym był chętny. A no i jaka ma być flasia? ( w sensie jaka marka preferowana)

Pozdrawiam

sorki, ale "ktoś" ze śląska był szybszy :) . jeśli ich nie odbierze jesteś następny w kolejce-póki co nieaktualne ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.