Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Nikewid

Kask Ducati

Polecane posty

Bo ja wiem, czy taki szok...

Jakiś czas temu ten garnek był na aledrogo za bodajże 200 czy 250zł.

Przeciez to jest fake- jakis chyba z tylu malowany, no i kolko przeciete w poziomie- naklejka.

KGr    1

Ducati czy nie Ducati - zadna firma motocyklowa sama dla siebie nie robi kaskow tylko zleca to innym. A kto wyprodukowal to, bo jakos nie widze? Poza tym, skoro kalkomania jest krzywo (wstyd...), to obstawiam ze to jakis chinski noname, ja tam bym sie w tym jezdzic bal...

A mnie sama bryła się podoba.

Napisałem do kolesia czy to oryginalne malowanie i żeby napisał mi skąd ma ten garnek.

Dostałem maila że poszukał w necie i wypatrzył że te kaski kolekcjonerzy kupują po 400€ :lol:

I oczywiście zwinął aukcję haha.

poczekam ochłonie i może jednak wróci do sprzedaży.

Wydaje mi się że to podróba czegoś takiego GPA BREVETE DUCATI DNL LINE

Jeżeli ktoś szuka czegoś fajnego nie koniecznie mega taniego , będąc ostatnio w Yamaha Pawelec dojrzałem na ścianie suomy extreem ducati , uzywka ale stan bdb , dwie szyby niebieska i czarna size L . 1800 zł . Cena ok zważywszy że nówkę za 800 euro znalazłem + wysyłka.

http://www.ducati.ms/forums/79-accessor ... stion.html

Jeżeli ktoś szuka czegoś fajnego nie koniecznie mega taniego , będąc ostatnio w Yamaha Pawelec dojrzałem na ścianie suomy extreem ducati , uzywka ale stan bdb , dwie szyby niebieska i czarna size L . 1800 zł . Cena ok zważywszy że nówkę za 800 euro znalazłem + wysyłka.

http://www.ducati.ms/forums/79-accessor ... stion.html

Do tego kombiak dwuczęściowy Ducati Dainese rozm. 50, w idealnym stanie. Wiem, widziałem i gdyby 52, to już by jej tam nie było... Dzwonić czy jeszcze jest, cena wyjściowa 2.500,-PLN ale myślę do negocjacji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.