Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
desmoducati

Ducati 999 z allegro

Polecane posty

Witam,

w związku z moim zainteresowaniem tym motocyklem a w szczególności jego zakupem, zwracam się do Was z zapytaniem, czy ktoś zna ten sprzęt, oczywiście mam tu na myśli, kwestie związane z użytkowaniem tego sprzęta przez właścicieli bądź obecnego właściciela, ponoć motocykl od 3 lat jeździ po Krakowie i miał w kraju 2-óch właścicieli. Będę wdzięczny za wszelki konstruktywne odpowiedzi.

http://allegro.pl/ducati-999-xerox-zami ... 01072.html

Pozdrawiam

Ja odradzam. Zasięgnij języka u Desmoobsesyjnych żeby dowiedzieć się więcej, był już tam jego temat. Z tego co pamiętam egzemplarz ten stał w Krakowie w Riderze - długo się bujali ze sprzedażą.

Nie mogli go sprzedać ze względu na jego przeszłość, czyt. stan techniczny czy dlatego , że nie jest japoński, jeśli tylko znalibyście jakieś szczegóły to proszę o info.

Pozdrawiam

dokładnie... ja go obserwuje od dłuższego czasu i cena była 23500 , pózniej było coś niżej a teraz jest 18000... kolega który prowadzi serwis motocyklowy również chciał go kupić, ale zrezygnował bo gość jakiś niekonkretny, może być mina :roll:

To powinno być przeniesione do odpowiedniego Działu.

Jedna rzecz bije w oczy:

2005 rok ????

Pozdr. J-999

P.S.

A poza tym, nieźle wygląda, aby nie chińskie owiewki...ale jeśli ktoś marzy o motocyklu absolutnie idealnym to zapraszam do salonu Ducati po nową sztukę najlepiej 1199 Panigale :lol:

Motocykl, wcześniej, rzekomo posiadał właściciel salonu Suzuki w Krakowie, być może ktoś coś pokojarzy. A z rokiem 2005 co może być nie tak ?

No to jest poprzedni model, przed 2005, chyba że to składak - samopał...

Ma wszelkie cechy poprzedniego modelu z płytką miską olejową, model od 2005 ma głęboką miskę...

Pozdr. J-999

Witam

Dzwoniłem do Ridera:

Motocykl sprowadził tak jak wspomniałeś szef Ridera/Suzuki ze Szwajcarii, podobno bezwypadkowy, zrobił sprzęgło i parę innych rzeczy, następny klient to obecny sprzedający.

jak potrzebujesz więcej info to skontaktuj sie z szefem Ridera ( http://www.rider.com.pl/pl,o-firmie ).

Mnie się nie podoba obecny właściciel :D , zawsze możesz sprawdzić go w Azmocie lub Riderze.

Pytanie czy obecny właściciel kupił moto którego nie ogrania i chce japońca (zakładając że nie miał jakiś przygód), bo czytając ten opis to mało ciekawie się przedstawia.

Pozdrawiam;

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.