Gorzko 10 Napisano Listopad 21, 2011 Oto kilka drobiazgów dla ciebie i twojego ducata, sprzedaje z takich powódw iż zakupiłem w innej kolorystcy kurtke i kask, obecnie nie pasuje mi kolorystyka do ubioru. 1) Plecak Ducati Gear, nowy czerwony. Cena: 100zł 2) Orginalne nowe rękawice Ducati Runner, w orginalnym opakowaniu itp... Cena: 250zł 3) Rękawice Alpinestars model SP3 (chodź tu moge się mylić), używane jeden sezon, w bardzo dobrym stanie, z orginalnym opakowaniem. Zdjęcia realnego wyglądu. Cena: 100zł 4) Saszetka montowana na ramę, do ducati monster, hypermotard itp... (pasuje jak nie ma owiewek), chodź w sumie zawsze można ja przyczepić, ma 3 punkty mocowania (paski) do ramy moto. Stan idealny. Cena: 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 1, 2011 Rękawice Ducati - SPRZEDANE Zapraszam do zakupów pozostałych przedmiotów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 3, 2012 Pozostałe przedmioty aktualne, ceny do lekkiej negocjacji, zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Styczeń 3, 2012 poproszę plecak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Styczeń 3, 2012 3) Rękawice Alpinestars model SP3 (chodź tu moge się mylić), używane jeden sezon, w bardzo dobrym stanie, z orginalnym opakowaniem. Zdjęcia realnego wyglądu. Cena: 100zł A rozmiar ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 4, 2012 Rękawice Alpinestars - rozmiar L/XL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 5, 2012 Plecak sprzedany. Zostały: 1) Rękawice Alpinestars model SP3 używane jeden sezon, w bardzo dobrym stanie, z orginalnym opakowaniem ewentualnie zamiana na podobne ale czarne lub czarno-białe - te obecnie mi nie pasuja do kurtki. Rozmiar: L/XL Zdjęcia realnego wyglądu. Cena: 100zł + wysyłka 2) Saszetka montowana na ramę, do ducati monster, hypermotard itp... (pasuje jak nie ma owiewek), chodź w sumie zawsze można ja przyczepić, ma 3 punkty mocowania (paski) do ramy moto. Stan idealny. Cena: 200zł + wysyłka Pytania: Priv, [email protected], możliwy odbiór ososbity w wawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 17, 2012 Saszetka licytacja zapraszam :) http://allegro.pl/saszetka-na-rame-duca ... 29101.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Styczeń 20, 2012 Plecak dotarł i cieszy :D THX PS dzięki za błyskawiczne odesłanie nadpłaconej kasy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 10, 2012 To co jeszcze zostało + nowe rzeczy :) 1) Rękawice Alpinestars model SP3 używane jeden sezon, w bardzo dobrym stanie, z orginalnym opakowaniem ewentualnie zamiana na podobne ale czarne lub czarno-białe - te obecnie mi nie pasuja do kurtki. Rozmiar: L/XL Cena: 100zł + wysyłka 2) Saszetka montowana na ramę, do ducati monster, hypermotard itp... (pasuje jak nie ma owiewek), chodź w sumie zawsze można ja przyczepić, ma 3 punkty mocowania (paski) do ramy moto. Stan idealny. Cena: 200zł + wysyłka 3) Kolejny Plecak Ducati Gear, nowy czerwony. Cena: 150zł + wysyłka 4) Komplet aluminiowych kierunkowskazów (2 szt) Cena: 30zł + wysyłka 5) Kilka rzeczy od monstera s4r może ktoś bedzie chciał (pasuje też do innych modeli ducati): - orginalne kierunkowskazy - orginalna aluminiowa osłona sprzegła - power comander III (to w szczególności fajne ustrojstwo) Cena: do ustalenia indywidualnie Pytania: Priv, [email protected], możliwy odbiór ososbity w wawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducator 0 Napisano Luty 10, 2012 Jestem zainteresowany plecakiem. Czy jest identyczny jak poprzedni (ten czerwony na zdjęciu) Hator. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 10, 2012 Jestem zainteresowany plecakiem. Czy jest identyczny jak poprzedni (ten czerwony na zdjęciu) Hator. Tak, plecak jest taki sam jak na foto wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominik 0 Napisano Luty 10, 2012 Jeśli plecak jeszcze nie poszedł, to biorę, i podobają mi się kierunkowskazy i biorę je tez jeśli masz 4 szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Luty 10, 2012 Sprzedajesz Power Commandera ze swojego S4R? Co tam w takim razie wkładasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 12, 2012 Sprzedajesz Power Commandera ze swojego S4R? Co tam w takim razie wkładasz? Myśle o tym, ponieważ i tak moto jest dla mnie wystarczajaco mocne bez PC III wiec dlatego rozwazam opcje sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducator 0 Napisano Luty 12, 2012 Plecak jest very cool. Grazie Polecam tego A.... Forumowicza :) Jestem zainteresowany plecakiem. Czy jest identyczny jak poprzedni (ten czerwony na zdjęciu) Hator. Tak, plecak jest taki sam jak na foto wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 5, 2012 Aby nie zakładać nowego tematu, jeszcze jakieś drobiazgi dla was: 1) Rękawice Alpinestars model SP3 (chodź tu moge się mylić), używane jeden sezon, w bardzo dobrym stanie, z orginalnym opakowaniem. Zdjęcia realnego wyglądu. Cena: 100zł 2) Saszetka montowana na ramę, do ducati monster, hypermotard itp... (pasuje jak nie ma owiewek), chodź w sumie zawsze można ja przyczepić, ma 3 punkty mocowania (paski) do ramy moto. Stan idealny. Cena: 200zł 3) Stelaż do bocznej torby do s2r, s4r, własnej roboty, mocowany na jedna śrube i póżniej opieramy o set dla pasażera Cena: 100zł 4) Buty motocyklowe PUMA DESMO V2 GORE-TEX miałem je 2-3 razy na nogach, wiec stan oceniam na idealny, lekkie ślady używania, bardzo fajne buty za rozsadną kase, rozmiar 46, orginalne opakowanie. Cena: 800zł 5) Orginalne 4 kierunki do monstera (jeden ma lekkie przypalenie od wydechu, jak się założy to nie widać ale informuje o tym, reszta stan bardzo dobry). Cena: 100zł To narazie tyle, pewnie jak bede oglądał garaż i pożądkował rzeczy to się jeszcze coś fajnego znajdzie :) Kontakt: [email protected] lub 501 368 841 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Gorzko - to są takie same kierunki jak u mnie w 620 z pomarańczowym szkiełkiem? ... bo jak tak to mam zapotrzebowanie na przedni lewy /od strony klamki sprzęgła/ ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 5, 2012 Gorzko - to są takie same kierunki jak u mnie w 620 z pomarańczowym szkiełkiem?... bo jak tak to mam zapotrzebowanie na przedni lewy /od strony klamki sprzęgła/ ;) Takie same czyli orginały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 5, 2012 a sprzedajesz na sztuki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 5, 2012 a sprzedajesz na sztuki? PRIV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 6, 2012 No to jeszcze do kompletu kurtka skórzana, stan idealny jak nowa, dodatkowo z akcesoryjnym ochraniaczem pleców (kosztował 200zł), wymieniony zamiast standardowej pianki: Revit! CR rozmiar 56 - na wzrost 175-185, waga mniej wiecej 80-95 KG. Opis: Kurtka skórzana CR doskonale łączy modnego zawsze stylu retro z nowoczesnością kurtki sportowej. Protektory CE ramion i łokci zapewniają wysoki poziom bezpieczeństwa. Ta modna, sportowa kurtka wyjątkowo prezentuje się w otoczeniu miejskim, czy to podczas jazdy, czy w czasie przerwy na kawę. Charakterystyka kurtki: -kurtka wykonana z najlepszych skór bydlęcych Augustini, Monaco oraz zamszu -panele wentylacyjne na klatce piersiowej i ramionach -na przedramionach, ramionach i łokciach protektory CE (ProLife®) -na plecach protektor piankowy EVA® -miękkie, bardzo komfortowe wykończenie kołnierza i mankietów -w pasie możliwość regulacji dopasowania fasonu kurtki do figury -zapinane kieszenie zewnętrzne i wewnątrz kurtki -2 zamki umożliwiające dopięcie spodni -BEZPIECZNE SZWY Cena: 1200zł (w tym ochraniacz akcesoryjny, ochraniacz orginalny, podpinka), wysyłka do uzgodnienia (koszt pewnie 30-50zł), najlepiej osobisty odbiór w celu przymiarki. Kurtka z polski a wiec z pełną gwarancja, jednak jakość jest na tyle wysoka że nie ma się co martwić o jakieś wady. Zdjęcia poglądowe (to nie ja). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 9, 2012 Ceny do negocjacji, czekam na oferty :) Rękawice alpinestars nie aktualne. Reszta nadal na sprzedaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 20, 2012 Zapraszam ceny dla poważnie zainteresowanych do rozsądnej negocjacji. Możliwe także wystawienie rzeczy na allegro i zakup poprzez kup teraz, w tym przypadku brak możliwości negocjacji ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 23, 2012 Aktualizacja listy: 1) Kurtka Revit CR, rozmiar 56 (z metki) na wzrost 175-185 cm, waga mniej wiecej od 75-85 kg Cena: 1200zł 2) Saszetka montowana na ramę, do ducati monster, hypermotard itp... ) Super sprawa, zamawiałem ze stanów bo w Polsce cieżko dostać. Cena: 200zł 3) Stelaż do bocznej torby do s2r, s4r, własnej roboty, mocowany na jedna śrube i póżniej opieramy o set dla pasażera, świetna sprawa. Cena: 100zł 4) Buty motocyklowe PUMA DESMO V2 GORE-TEX miałem je 2-3 razy na nogach, wiec stan oceniam na idealny, lekkie ślady używania, bardzo fajne buty za rozsadną kase, rozmiar 45/46, orginalne opakowanie, pełna gwarancja. Cena: 800zł 5) Orginalne 2 kierunki do monstera tylne (jeden ma lekkie przypalenie od wydechu, jak się założy to nie widać ale informuje o tym, reszta stan bardzo dobry). Cena: 40 zł 6) Buty krótki Puma TESTASTRETTA (idealne do miasta), rozmiar 45/46, używane w stanie bardzo dobrym, fotka niżej. Cena: 400 zł 7) Kombinezon Probiker PRX-5 jednocześciowy czarny, z białymi wstawkami, bardzo wygodny, przewiewny, stan idealny, fotka niżej. Cena: 850 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach