chopper86 0 Napisano Styczeń 4, 2012 Witam,poszukuję tylnej lampy do SSa tyle że takiej z kieruneczkami:)pewnie na ledach.Może miał by ktoś na sprzedaż albo wiedział by w które drzwi zapukać:)z góry dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 4, 2012 Salve chopper86, zobacz tutaj http://www.ebay.com/itm/150731121849?item=150731121849&pt=Motorcycles_Parts_Accessories&cmd=ViewItem&hash=item23184664b9&vxp=mtr Pozdrowienia z Frankonii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Styczeń 4, 2012 A jak to sie sie ma z punktu widzenia prawa? Bo tez mnie taka lampa interesuje do monstera.. Ale sie troche cykam. Jaka jest widocznosc/rozpownawalnosc takich migaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 4, 2012 A jak to sie sie ma z punktu widzenia prawa? Przejrzyj to: http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=101&t=7063&p=58523&hilit=kierunkowskazy#p58523 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Styczeń 4, 2012 Miałem taką przy Zecie działała prawidłowo kierunki były widoczne nawet w słońce,a stop ślipia wypalał:)ale to była lampa stanleya za którą wybecelowałem kupe kasy;/ale niebieskie chłopaki nic się nie przyczepiali nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Styczeń 4, 2012 ps.Biały masz ty rację faktycznie istnieje taki przepis:)ale na szczęści prawie żaden ze stróżów prawa o tym nie wie:)a zawsze można powiedzieć ,,no panie tak ma fabrycznie no co ja mam poradzić,,zawsze tak gadałem jak mi się do kominów w HD dowalali że przekraczają wszelkie normy:)2xscreem egel:)hahah więc co do lamp chyba też nie powinno być problemów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Styczeń 4, 2012 Salve chopper86,zobacz tutaj http://www.ebay.com/itm/150731121849?item=150731121849&pt=Motorcycles_Parts_Accessories&cmd=ViewItem&hash=item23184664b9&vxp=mtr Pozdrowienia z Frankonii OOOOOOO dzięks Siwy o to właśnie mi chodziło tylko ja go jeszcze przy ciemnie z deka żeby mi pod maty pasował:)haha będzie gitarowo:):):) i Pozdrowionka z Bram Warmii i Mazur:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Styczeń 4, 2012 No i utykneło mi się <font color='red'>[desmo]</font> jak się kupuje na ebay? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Styczeń 5, 2012 Tak jak na allegro:P trza konto zrobic, poczekac na list potwierdzajacy torzsamosc i mozna wbijac na aukcje. Mozesz probowac tez pomijajac ebay, ale nie wiem czy sie zgodza. Zgodza sie jesli maja swoj wlasny online-shop oprocz ebay. A do Uameryki to tylko z karta kredytowa albo PayPal, bo ci nikt nie da nr konta, zwlaszcza polaczkowi przez internet^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 5, 2012 Ten sprzedawca z tego co widze do Polski nie wysyła (nie ma takiej opcji w wysyłce) wiec pewnie trzeba by indywidualnie z nim pogadać napisz do niego maila może ma jakiś sklep poza ebay. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Styczeń 5, 2012 Nosz <font color='red'>[desmo]</font> dziś powalczę po pracy ale zonk że nikt tego w europie nie ma:/ech ale nic jakoś się zdziała a w między czasie kominy pomaluję na black mat:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Styczeń 5, 2012 Jakby kogoś interesowało mam taką płytkę wew. diodową z takim podświetleniem, sprawna z lampy od MTS, niestetyobudowa połamana przy demontażu i wyrzucona. http://www.ebay.com/itm/Ducati-749-999- ... 0821019340 Cena 100zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Styczeń 5, 2012 viewtopic.php?f=121&t=3282&p=4289#p4289 tu są wstawione zdjęcia płytki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach