Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
chopper86

Tylna lampa z kierunkami

Polecane posty

Witam,poszukuję tylnej lampy do SSa tyle że takiej z kieruneczkami:)pewnie na ledach.Może miał by ktoś na sprzedaż albo wiedział by w które drzwi zapukać:)z góry dzięki za pomoc.

post-1072-1366037626,5198_thumb.jpg

A jak to sie sie ma z punktu widzenia prawa? Bo tez mnie taka lampa interesuje do monstera.. Ale sie troche cykam. Jaka jest widocznosc/rozpownawalnosc takich migaczy?

Miałem taką przy Zecie działała prawidłowo kierunki były widoczne nawet w słońce,a stop ślipia wypalał:)ale to była lampa stanleya za którą wybecelowałem kupe kasy;/ale niebieskie chłopaki nic się nie przyczepiali nigdy.

ps.Biały masz ty rację faktycznie istnieje taki przepis:)ale na szczęści prawie żaden ze stróżów prawa o tym nie wie:)a zawsze można powiedzieć ,,no panie tak ma fabrycznie no co ja mam poradzić,,zawsze tak gadałem jak mi się do kominów w HD dowalali że przekraczają wszelkie normy:)2xscreem egel:)hahah więc co do lamp chyba też nie powinno być problemów:)

OOOOOOO dzięks Siwy o to właśnie mi chodziło tylko ja go jeszcze przy ciemnie z deka żeby mi pod maty pasował:)haha będzie gitarowo:):):) i Pozdrowionka z Bram Warmii i Mazur:)

No i utykneło mi się <font color='red'>[desmo]</font> jak się kupuje na ebay?

Tak jak na allegro:P trza konto zrobic, poczekac na list potwierdzajacy torzsamosc i mozna wbijac na aukcje. Mozesz probowac tez pomijajac ebay, ale nie wiem czy sie zgodza. Zgodza sie jesli maja swoj wlasny online-shop oprocz ebay.

A do Uameryki to tylko z karta kredytowa albo PayPal, bo ci nikt nie da nr konta, zwlaszcza polaczkowi przez internet^^

Ten sprzedawca z tego co widze do Polski nie wysyła (nie ma takiej opcji w wysyłce) wiec pewnie trzeba by indywidualnie z nim pogadać napisz do niego maila może ma jakiś sklep poza ebay.

Nosz <font color='red'>[desmo]</font> dziś powalczę po pracy ale zonk że nikt tego w europie nie ma:/ech ale nic jakoś się zdziała a w między czasie kominy pomaluję na black mat:):):):)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.