Patryho 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 8-) ale co ten kolega z subaru taki nieśmiały ;) dopiero zakupił autko i się uczy - poza tym ma nogę w gipsie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 Wjechałes na krowę? :shock: krowa stanowiła tło :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 dopiero zakupił autko i się uczy - poza tym ma nogę w gipsie! to tym bardziej, rzuca na gaz i kręci tylko kierą ;) no chyba że lewą ma w gipsie jednak w ruchu całkiem inaczej cafe monsta już wygląda, na żywo pewnie jeszcze lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 Nooooo na filmiku kozacko wygląda :D Naprawdę :) Na żywo pewnie jeszcze lepiej :) Ale brakowało jakiegoś szaleństwa na nim w wykonaniu kierownika :D Dedykowany filmik zrób... w ruchu... bo wydaje mi się, że warto... choćby taki jak poniżej... (wiem, że nie Ducati ale sam filmik sprawia, że ma się ochotę usiąść za sterami i cosik porozrabiać...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 No film dobry a muza jeszcze lepsza, co to za kawałek ?? ale skąd wam się wziął pomysł żeby to kręcić na piachu?? na asfalt z tym !! będzie na pewno jeszcze lepiej :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 Gwoli ścisłości - mieliśmy robić foty, a na filmik się zupełnie nie ustawialiśmy i to był total spontan. Ustawimy się na jakiś "teledysk" niebawem i wtedy będzie lepiej ;) Po prostu takie coś na wyszło z niczego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 no jak wyszlo z niczego to wyszło naprawde dobrze ;) jeszcze raz zapytam co to za kawalek ?? bo miażdży totalnie :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 kawał: knifeparty - bonfire i kolejne foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Październik 1, 2012 http://www.returnofthecaferacers.com/20 ... r.html?m=1 Graty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Październik 9, 2012 Dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 9, 2012 Pozwoliłem sobie Ciebie / Was stuningować :D Piękna bestia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Październik 9, 2012 Patrycho - total ownage! Pikny cafe-express! Mniam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Październik 9, 2012 Pozwoliłem sobie Ciebie / Was stuningować :D Piękna bestia Normalnie James Dean :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Styczeń 19, 2013 Idealny efekt z tymi cliponami!!!!!!! Chcę je. Zapisałem foty i biegnę z nimi do jakiegoś mechanika :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slav 0 Napisano Czerwiec 13, 2014 Super zrobione moto. Ja tu czasu nie mam, żeby sprzęgło wymienić a tu TAKIE cuda....ehhhh... Uważaj na te krowy, szkoda by moto zgruzować... :mrgreen: Pozdrawiam S. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach