woodworks 0 Napisano Styczeń 9, 2012 siemanko! Pora na "wiosenne" porzadki w garazu ;) Moze ktos z was bedzie zainteresowany. http://otomoto.pl/show?id=C22446304&pre ... escription Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Jaaaka pięknaa :O Moje marzenie! Kurde, żebym to ja już nie był studentem tylko pracował... Nie wahałbym się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 9, 2012 no ale tak bez gaziku? :D a tak na poważnie to śliczna sztuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woodworks 0 Napisano Styczeń 9, 2012 jak ktos bedzie chcial w niej gaz zalozyc to nie sprzedam! w ogole z wielkim bolem serca sprzedaje, ale chyba musze zrobic miejsce na nowe zabawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luzak666 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Cukierek ! :mrgreen: Kolor też oryginalny. Też szukam dla siebie, ale mi się nie spieszy. W grę wchodzi tylko e30 na oryginalnym m-techniku lub e36 oryginał m-pakiet m52b28. Życzę powodzenia przy sprzedaży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach