Jagoda 0 Napisano Styczeń 12, 2012 Pozwolę sobie założyć tu taki temat. Jako, że udało mi się dojść z moim o2o do momentu, w którym wydatki na niego nie są już podyktowane naprawą (czyli w skrócie, wszystko działa ;D) przychodzi czas na upiększanie cacuszka. Kobyłki już zakupione ;) Teraz mam kolejny pomysł. Mam takie oto dwa elementy, które możny by było przyozdobić (chodzi o tylny błotnik i zadupek): Pierw myślałem o polakierowaniu w całości na czerwień Ducati, później kolega z forum podsunął mi pomysł aerografu. Macie jakieś ciekawe pomysły na aeograf'y? Myślałem, żeby na zadupku nie robić czegoś rzucającego się w oczy, widziałbym tam jakieś małe logo związene z Ducati na ducatowskiej czerwieni, a na błotniku coś bardziej twórczego. Np. włoska flaga. Co o tym myślicie? Macie jakieś ciekawe pomysły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Przyszły kobyłki!! Przed złożeniem Po złożeniu Próbne obciążenie ;) Monster na nich zawiśnie wieczorem, bo jest tak ustawiony, że wiążę się z tym trochę roboty, by go na nich ustawić. Co do samych kobyłek - wyglądają porządnie, dostawa w 24h :) Także póki co, jestem bardzo mile zaskoczony i uszczęśliwiony! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Przyznam się szczerze że noszę sie z zakupem tylko nidgdy z nich nie korzystałem i zastanawiam się jak to samemu ogardąc żeby moto się nie wyglebało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 13, 2012 To nie jest trudne, do pierwszego razu zatrudnij drugą osobę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yahoo 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Kilka razy z asystentem i później sam już będziesz stawiał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Toż muszę nad tym pomyślec :() Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Ducat już lewituje ;) Wczoraj chłopaki na czacie nauczyli mnie czyścić łańcuch, dziś skorzystałem z nauk. Potwór ma 44 tys przebiegu i chyba jestem pierwszą osobą która to robi... Stan przed W trakcie Stan po czyszczeniu: Jeszcze takie tam przodu,w trakcie Na koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Nie wiem jak się pozbyć tego... Macie jakieś sprawdzone sposoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 27, 2012 Szkoda, że nie mam dokładnych wymiarów i robiłem to na oko http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... 92&ct=mdsa Jak ktoś ma SketchUp'a to może sobie otworzyć, poobracać, zmodyfikować, itp ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach