klaus 1 Napisano Styczeń 21, 2012 wiem kto sprzedajei wim żesuper ale http://moto.allegro.pl/ducati-monster-s ... 57345.html otrzebuję wszelkie negatywne opinie o tym moto theodor i musieli - wiadomo moto jest na 6 Gorzko - jeśli chcesz go kupić daj znać jeśli nie to także - bo chciałbym wytargować jedną rzecz z maestro musieli pozdrawiam klaus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Styczeń 21, 2012 Wszystko już chyba zostało o nim napisane w innym wątku. Jak ja go oglądałem to tylna opona do wyrzucenia i nie ma już carbon błotniczka z przodu, bo jest w moim :) Za to jest fantastyczny wydech Arrow, ogólny bdb stan i znana klubowa historia. S4R za taką cenę to tylko brać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Powiem jedynie że jeżeli Motomaniax gwarantuje jakość tej sztuki to nie ma się co doszukiwać dziury w całym. Myślę że Darek nie narażał by na szwank reputacji swojej firmy i jeżeli coś pisze w ofercie to tak jest. Motocykl ma dodatkowo power commander. Krótko mówiąc - robi robotę. Miałem przyjemność słuchać i jechać tym motocyklem bo sam zastanawiałem się nad kupnem, jednak plany co do przyszłego motocykla mam inne więc odpuściłem. Jeżeli ktoś chce S4R to na daną chwilę jest to chyba najlepszy wybór. jednocześnie uważam że lusterka, kierunki, owiewka - do wymiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach