wiktorgre 0 Napisano Styczeń 27, 2012 Witam http://allegro.pl/honda-hornet-600-2005 ... 74538.html Pozdrawiam Wiktor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Styczeń 30, 2012 kolego, z całym szacunkiem do Ciebie ale czy czegoś nie pomyliłeś??? a właściwie czy nie pomyliłeś Naszego Forum z innym??? bardziej ryżowym??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Styczeń 31, 2012 kolego, z całym szacunkiem do Ciebieale czy czegoś nie pomyliłeś??? a właściwie czy nie pomyliłeś Naszego Forum z innym??? bardziej ryżowym??? Spokojnie, przecież zamieścił w dziale "powiadom znajomego" więc chyba jest świadomy że żaden z nas raczej się na ryża nie skusi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Styczeń 31, 2012 ja też tak zrobiłem, zdesperowany na ducati chwyta się wszystkich metod :D nic się nie martw, zbliża się sezon i na pewno ktoś kupi hondzię, a ty swoje wyśnione pierwsze ducati :D powodzenia :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktorgre 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Myślę ze moim wpisem nikogo nie uraziłem . Mam nadzieje , dzieki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Luty 1, 2012 Nie badzmy "desmo-faszystami". W koncu wielu z nas oprocz ducati ma w garazu ryz. A sa tez tacy na forum (i nie jest nas malo!) ktorzy na razie maja tylko ryz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Luty 4, 2012 może i macie rację. kolego na pewno nikogo nie uraziłeś. sprzedaj ryżojada i kup porządny motocykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach